2 294144 Hectopat Katılım 25 Aralık 2019 Mesajlar 1.852 Makaleler 3 Çözümler 4 20 Şubat 2021 #21 yukiistaken dedi: İzlediğim kadarıyla can sıkıcı derecede darboğaz yaptığını gördüm. Genişletmek için tıkla... Attığım video yanılma payları olan bir videoydu. Fark ettiğimde mesajımdan kaldırdım. Çok da dikkate almayın o videoyu. İdareten kullanmanızda sakınca görmüyorum, karttan yine yararlanırsınız. İleride bütçe ayırınca da iyi bir işlemciyle darboğaz sorununu çözersiniz.
yukiistaken dedi: İzlediğim kadarıyla can sıkıcı derecede darboğaz yaptığını gördüm. Genişletmek için tıkla... Attığım video yanılma payları olan bir videoydu. Fark ettiğimde mesajımdan kaldırdım. Çok da dikkate almayın o videoyu. İdareten kullanmanızda sakınca görmüyorum, karttan yine yararlanırsınız. İleride bütçe ayırınca da iyi bir işlemciyle darboğaz sorununu çözersiniz.
yukiistaken Hectopat Katılım 30 Aralık 2018 Mesajlar 76 Çözümler 1 20 Şubat 2021 #22 294144 dedi: Attığım video yanılma payları olan bir videoydu. Fark ettiğimde mesajımdan kaldırdım. Çok da dikkate almayın o videoyu. İdareten kullanmanızda sakınca görmüyorum, karttan yine yararlanırsınız. İleride bütçe ayırınca da iyi bir işlemciyle darboğaz sorununu çözersiniz. Genişletmek için tıkla... Çok Teşekkür ederim. İyi akşamlar.
294144 dedi: Attığım video yanılma payları olan bir videoydu. Fark ettiğimde mesajımdan kaldırdım. Çok da dikkate almayın o videoyu. İdareten kullanmanızda sakınca görmüyorum, karttan yine yararlanırsınız. İleride bütçe ayırınca da iyi bir işlemciyle darboğaz sorununu çözersiniz. Genişletmek için tıkla... Çok Teşekkür ederim. İyi akşamlar.