Şu an Battlefield 1 Online moddayım. İşlemci hiç 3.9 GHz'ye çıkmadı. Aynı şekilde valoranttada bu şekilde. Max gördüğü hız görselde mevcut. Core performans Boost Auto modda. Kapalı değil. Ayrıca en fazla 61 derece gördüm. İyi midir?
Değerler oldukça iyi bana göre. Stres testinde tam vermesi gereken sıcaklığı vermiş. Bence güzel değerleriniz ama konu dışı olduğundan ban yiyebilirsiniz. Dikkat edin.
Mimarisi gereği çıkamıyor. Mesela Ryzen 3 3100 ise 3.9 GHz'in altına inmiyor genelde sürekli Turbo'da. Bunun sebebi işlemcinin 3.9 GHz gibi bir frekansı az bulması diyebilirim. Zen 2 mesela 4.7 GHz gibi hızlara ulaşıyor Ryzen 9 serisinde. Zen+ ise 4.35 GHz. Bu durumdan dolayı zen+ işlemciler doğal olarak daha az Turbo yapabilme eğlimindeler. Manuel overclock ile 3.9 civarına soğutmanız yeterse çıkartabilirsiniz.
Şu an Battlefield 1 Online moddayım. İşlemci hiç 3.9 GHz'ye çıkmadı. Aynı şekilde valoranttada bu şekilde. Max gördüğü hız görselde mevcut. Core performans Boost Auto modda. Kapalı değil. Ayrıca en fazla 61 derece gördüm. İyi midir?