R5 2600 RX 570 normal zaman ve oyunlarda kapanıyor

Ecqox

Centipat
Katılım
8 Temmuz 2020
Mesajlar
23
İyi günler arkadaşlar, oyun oynarken veya normal masaüstündeyken bilgisayarım kapanıyor. Çok müzdaribim bu konudan, ne yapabilirim?
Sistem;
Anakart: A320M-S2H.
İşlemci: Ryzen 5 2600.
Ekran kartı: RX 570 8 GB.
 
Aslında bende alırken pek memnun kalarak almamıştım ama bütçem buna el veriyordu sonra değiştiririm diyordum. +80 500w bir psu düşünüyorum var mı önerebileceğiniz bir psu?
500w alma, en az 650 al ama iyisinden al ki ileride de kullanirsin. Tek seferlik ve onemli bir sey bu. Ama once bu sistemini baska psu ile bir dene.
 
Arkadaşlar bende Asus Rog Strix RX570 OC 8GB DDR5 256 bit var. Bilgisayarımda oyun oynamazken bile kendi kendine sistem 2sn donuyor sonra kapanıyor. Ama kasa hala çalışıyor ve ekran kartındaki ışıklı asus logosu bir beyaz bir kırmızı yanıyor. Bu ışık normalde hafif kırmızı yanıp sönüyor. Bilgisayarı alalı daha 1 hafta olmadı. Sorun nedir yardımcı olabilir misiniz? Acil.
 
Sorun donanımsal değil yazılımsal. Voltaj ayarlarıyla oynayarak halletmen lazım. Amd düzgün bir driver çıkarana kadar %5-10 arası daha az performanslı kullanmak hiç kullanamamaktan iyidir.
 
Başka bir konuya yazmış olduğum cevabı burayada yazıyorum.
MSI Afterburner programında log kaydı alma bölümü var log kaydını başlatıp oyuna girerek bilgisayar kapanıncaya kadar kullanın bilgisayar tekrar açıldığında log kaydını buraya koyarsanız daha iyi inceleyebiliriz.
bu arada 500w lık bir power supply sizin sisteminizi çalıştırması gerekiyor. arızayı direk olarak psu da aramamak gerekli.
 
Arkadaşlar bende ASUS ROG STRIX RX570 OC 8 GB DDR5 256 bit var. Bilgisayarımda oyun oynamazken bile kendi kendine sistem 2sn donuyor sonra kapanıyor. Ama kasa hala çalışıyor ve ekran kartındaki ışıklı ASUS logosu bir beyaz bir kırmızı yanıyor. Bu ışık normalde hafif kırmızı yanıp sönüyor. Bilgisayarı alalı daha 1 hafta olmadı. Sorun nedir yardımcı olabilir misiniz? Acil.

Merhaba sorun tıpatıp benimki ile aynı nasıl çözdünüz acaba?
 

Yeni konular

Geri
Yukarı