80+ sertifikası kalite göstergesi falan değil. Saçma sapan cümleler kullanmayın. 80+ dediğin şey sadece verimlilikle alakalı. Örneğin sistemin 500W istiyorsa 80+ Gold 525W çeker, 80+ Platinum 515W çeker, 80+ Titanium 505W çeker gibi. Bundan ötesi yok. Bilmediğiniz şeyler hakkında yorum yapmayın.80+ Gold sertifikası. Ürünün kalitesine etki eden faktör. Sen tamamen saçmalamışsın. Mesajın baştan aşağı yanlış bilgiler içeriyor.
Önerdiğin güç kaynağının iç yapı bilgisini paylaşacak mısın yoksa saçmalamaya devam edecek misin?Ürünün içindeki tüm AC'yi DC'ye dönüştüren malzemelerin kalitesi bu 80+'ın hangi bölümünde olacağını gösteriyor.
Türkçe kaynak izlemeyi bırakmalısın.1.55 saniye ile 2.30 arasını dinlemeni özellikle tavsiye ederim. 80+ Gold sertifikası zaten PSU test cihazına bağlanıp farklı farklı voltajlar yükler altında ve saatlerce test edilmesi sonucunda verilen sertifika. Ve bu sertifika da başarılı olmak ürünün içindeki parçaların kaliteli olması ve verimli çalışması sonucu elde ediliyor.
80+ Titanium etiketine rağmen rezalet olan güç kaynağı gösterin bekliyorum.
Mesela konuda bahsi geçen CX-F ve Performance GD'nin bütün donanımları biliniyor.Hangi firma PSU'larının içindeki konvansatörlerin kapasitörlerin markalarını bildiriyor? Varsa söyle. Bu bantta ürünler için konuşuyorum.
"Urunun kalitesine etki eden faktor"80+ Gold sertifikası. Ürünün kalitesine etki eden faktör. Sen tamamen saçmalamışsın. Mesajın baştan aşağı yanlış bilgiler içeriyor.
Ürünün içindeki tüm AC'yi DC'ye dönüştüren malzemelerin kalitesi bu 80+ ın hangi bölümünde olacağını gösteriyor.
Cok komiksin, Cin merkezli, kontrol edilmeyen firmalar, ustunde duzgun bir standart bulunmayan firmalarin, ne kadar kalitede, cakma, sahte parcala kullandigini nereden bileceksin? Insanlar bu yuzden test ediyor PSU lari sonra cevap veriyor.Ürünün kendi sitesinin kaynaklarına yanlış bilgi diyorsun bunu neye dayanarak diyorsun?
Herhangi bir laf yediğim yok.
Ürünün donanımı belli değil diyorsun bu firmaya sorulup cevap alınabilecek bir şey.
Sor gel bakalım hangi donanımlar daha iyiymiş karşılaştıralım.
Saçma sapan gereksiz mesajlar yazdığım yok.
Ürün de 80+Gold sertifikası alan ürünün donanımının kötü olması zor.
2 yıl garantisi ve gerekli tüm korumaların olduğu belirtilmiş.
Ocp - aşırı yük koruma.
Opp - aşırı güç koruma.
Ovp - aşırı gerilim koruma.
Uvp - düşük gerilim koruma.
Scp - kısa devre koruma.
Korumlarının olduğu belirtilmiş.
Çıkarsın aynı değerlerde başka firmanın ürününü önerirsin.
Dersin bu 5 yıl garantili ona alacak arkadaş karar verir.
Önerini bekliyorum bu arkadaşa hangi PSU önereceksin.
Üretim kaynaklı hata da olabilir.Cok komiksin, Cin merkezli, kontrol edilmeyen firmalar, ustunde duzgun bir standart bulunmayan firmalarin, ne kadar kalitede, cakma, sahte parcala kullandigini nereden bileceksin? Insanlar bu yuzden test ediyor PSU lari sonra cevap veriyor.
Elektronikte sunu unutma, marka, kagit uzerindeki ozellik, reklam, neredeyse hic bir zaman kesin bilgi vermez.
O soyledigin korumalar Gigabyte in attigim PSU'sunda da var. Ama neden patliyor o zaman?
Ama inceleyenler biliyor. Sen sacmaliyorsun. Cunku o inceleyenler, icindeki her parcayi teker teker arastirmis. Sen ise ustten bir iki yazi okuyup cok bildigini saniyorsun.Üretim kaynaklı hata da olabilir.
Neden patladığını ben nerden bileyim ? Ne saçmalıyorsunuz ?
İncelenmemiş bir ürünü kötülüyorsunuz.Ama inceleyenler biliyor. Sen sacmaliyorsun. Cunku o inceleyenler, icindeki her parcayi teker teker arastirmis. Sen ise ustten bir iki yazi okuyup cok bildigini saniyorsun.
Boeing, 737 Max'e guvenli dedi, guvenli mi cikti?