R5 2600 RX 580 sisteme 1000 TL'ye kadar PSU önerisi

pezdevi

Hectopat
Arkadaşlar selam, sizlere bir sorum olacak.
Sistemimde; AMD Ryzen 5 2600.
RX580 4 GB.
16 GB RAM 3200MHz (2x8)
128 GB SSD, 1TB HDD ve 400GB HDD bulunmakta.
Anakartım ise Gigabyte A320M-S2H
Bütçem 800-1000TL arası. Elimde patlamayacak bir PSU tavsiyesi istiyorum. Şimdiden güzel yorumlarınız için teşekkürler.

Son düzenleyen: Moderatör:
RX580 4 GB.
16 GB RAM 3200MHz (2x8)
Bütçem 800-1000TL arası. Elimde patlamayacak bir PSU tavsiyesi istiyorum. Şimdiden güzel yorumlarınız için teşekkürler.

Aerocool KCAS serisi. 1139 TL'ye hem Gold hem de 650W güce sahip bir model. Arkadaşım 750W'lık modeli kullanıyor. Tek eksiği modüler olmaması, seçim sizin :)

Aerocool KCAS Plus 650W ARGB 12cm Fan 80+Gold Power Supply (AE-KCASP650RGB) : Amazon.com.tr: Bilgisayar

– Tier E • Kaçının

Aerocool | Aero White – KCAS (M) Bronze (<=800W,1000W) – Strike-X <=600W

Kaynak: PSU Tier List rev. 16.1A - Cultists Network
Düzeltme: KCAS Gold'u kapsamıyor Tier E.

Son düzenleme:
@Caspianlake o tier e'deki KCAS'in Gold modelini kapsamiyor, hos KCAS Gold da pek iyi degil ama tehlikeli bir model de degil.

@pezdevi elindeki en iyi secenekler CX550F veya biraz butce asarak P-GD. İkinci ele bakarsan da seceneklerin bol ancak sifir almayi yeglersin yuksek ihtimal.

RX580 4 GB.
16 GB RAM 3200MHz (2x8)

Uzun ömürlü istersen bunu alabilirsin hem 850W hem de Gold+ sertifikalı.
Amazon'dan alıyorsun en ufak birşeyde her türlü desteği sunuyorlar.
Benim garantisi biten M.2 SSD'mi alıp yenisi ile değiştirmişlerdi düşün.

Tüm Power Supply üreticilerinin burada ürünlerini kontrol ettirdiği firma ve burada ki tüm testlerden geçen bir ürün.

Aynı zamanda firmanın 4 tane Power Supply'i bulunmakta.

80+ Standart.
80+ Bronz 1 adet.
80+Silver
80+Gold 1 adet.
80+Platinum
80+Titanium 2 adet.

Son düzenleme:
Uzun ömürlü istersen bunu alabilirsin hem 850W hem de Gold+ sertifikalı.
Amazon'dan alıyorsun en ufak birşeyde her türlü
Tüm Power Supply üreticilerinin burada ürünlerini kontrol ettirdiği firma ve buradaki tüm testlerden geçen bir ürün.
Bu site sadece ürünün 80+ sertifikası hakkında bilgi verir. Güç kaynağının kalitesiyle alakalı bilgi vermez. 80+ sertifikası da güç kaynağının kalitesine etki eden bir faktör değil. Kısacası bir PSU'yu sadece 80+ sertifikasını kanıt göstererek öneri konusunda öneremezsin. İç yapı görseli ve PSU test cihazına bağladıkları bir inceleme kaynağın varsa paylaşabilirsin.

Bu site sadece ürünün 80+ sertifikası hakkında bilgi verir. Güç kaynağının kalitesiyle alakalı bilgi vermez. 80+ sertifikası da güç kaynağının kalitesine etki eden bir faktör değil. Kısacası bir PSU'yu sadece 80+ sertifikasını kanıt göstererek öneri konusunda öneremezsin. İç yapı görseli ve PSU test cihazına bağladıkları bir inceleme kaynağın varsa paylaşabilirsin.

80+ Gold sertifikası. Ürünün kalitesine etki eden faktör. Sen tamamen saçmalamışsın. Mesajın baştan aşağı yanlış bilgiler içeriyor.
Ürünün içindeki tüm AC'yi DC'ye dönüştüren malzemelerin kalitesi bu 80+ ın hangi bölümünde olacağını gösteriyor.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı