R5 2600 RX 580 sisteme 1000 TL'ye kadar PSU önerisi

80+ Gold sertifikası. Ürünün kalitesine etki eden faktör. Sen tamamen saçmalamışsın. Mesajın baştan aşağı yanlış bilgiler içeriyor.
80+ sertifikası kalite göstergesi falan değil. Saçma sapan cümleler kullanmayın. 80+ dediğin şey sadece verimlilikle alakalı. Örneğin sistemin 500W istiyorsa 80+ Gold 525W çeker, 80+ Platinum 515W çeker, 80+ Titanium 505W çeker gibi. Bundan ötesi yok. Bilmediğiniz şeyler hakkında yorum yapmayın.
Ürünün içindeki tüm AC'yi DC'ye dönüştüren malzemelerin kalitesi bu 80+'ın hangi bölümünde olacağını gösteriyor.
Önerdiğin güç kaynağının iç yapı bilgisini paylaşacak mısın yoksa saçmalamaya devam edecek misin?

80+ Platinum, 80+ Gold veya 80+ Titanium etiketine rağmen rezalet olan güç kaynaklarını paylaşabilirim istersen.

Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

1.55 saniye ile 2.30 arasını dinlemeni özellikle tavsiye ederim. 80+ Gold sertifikası zaten PSU test cihazına bağlanıp farklı farklı voltajlar yükler altında ve saatlerce test edilmesi sonucunda verilen sertifika. Ve bu sertifika da başarılı olmak ürünün içindeki parçaların kaliteli olması ve verimli çalışması sonucu elde ediliyor.

80+Titanium etiketine rağmen rezalet olan güç kaynağı gösterin bekliyorum.

Hangi firma PSU'larının içindeki konvansatörlerin kapasitörlerin markalarını bildiriyor ? Varsa söyle. Bu bantta ürünler için konuşuyorum.

Bana çıkıp 20klık PSU'ya adam satmak için her şeyi yazar içine. Bundan bahsetmiyorum.

Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.

1.55 saniye ile 2.30 arasını dinlemeni özellikle tavsiye ederim. 80+ Gold sertifikası zaten PSU test cihazına bağlanıp farklı farklı voltajlar yükler altında ve saatlerce test edilmesi sonucunda verilen sertifika. Ve bu sertifika da başarılı olmak ürünün içindeki parçaların kaliteli olması ve verimli çalışması sonucu elde ediliyor.

Türkçe kaynak izlemeyi bırakmalısın.

Dakika 17.14'e gel ve 80+ nedir öğren çok bilmiş arkadaş.

80+ Titanium etiketine rağmen rezalet olan güç kaynağı gösterin bekliyorum.
Hangi firma PSU'larının içindeki konvansatörlerin kapasitörlerin markalarını bildiriyor? Varsa söyle. Bu bantta ürünler için konuşuyorum.
Mesela konuda bahsi geçen CX-F ve Performance GD'nin bütün donanımları biliniyor.

Sen şimdi Chieftec görünce ne alaka dersin, onu da söyleyeyim. Bu model High Power Performance GD'nin aynısı.

Bir daha bilmediğin konulara yazmaman gerektiğini öğrenmiş olursun umarım.

Ocp - aşırı yük koruma.
Opp - aşırı güç koruma.
Ovp - aşırı gerilim koruma.
Uvp - düşük gerilim koruma.
Scp - kısa devre koruma.

Bunlar önemli 850W 80+ Gold Tam Modüler RGB Güç Kaynağı – Performax Gaming

Sitesinde de belirtilmiş bunlar var diye.

1667812850483.png

1667812867999.png

80+ Gold sertifikası. Ürünün kalitesine etki eden faktör. Sen tamamen saçmalamışsın. Mesajın baştan aşağı yanlış bilgiler içeriyor.
Ürünün içindeki tüm AC'yi DC'ye dönüştüren malzemelerin kalitesi bu 80+ ın hangi bölümünde olacağını gösteriyor.
"Urunun kalitesine etki eden faktor"

O zaman Gold sakin almayin (!), patliyor!

Ürünün kendi sitesinin kaynaklarına yanlış bilgi diyorsun bunu neye dayanarak diyorsun?

Ürünün donanımı belli değil diyorsun bu firmaya sorulup cevap alınabilecek bir şey.
Sor gel bakalım hangi donanımlar daha iyiymiş karşılaştıralım.

Saçma sapan gereksiz mesajlar yazdığım yok.
Ürün de 80+Gold sertifikası alan ürünün donanımının kötü olması zor.
2 yıl garantisi ve gerekli tüm korumaların olduğu belirtilmiş.
Ocp - aşırı yük koruma.
Opp - aşırı güç koruma.
Scp - kısa devre koruma.
Korumlarının olduğu belirtilmiş.

Çıkarsın aynı değerlerde başka firmanın ürününü önerirsin.
Dersin bu 5 yıl garantili ona alacak arkadaş karar verir.

Önerini bekliyorum bu arkadaşa hangi PSU önereceksin.

Son düzenleme:
Ürünün kendi sitesinin kaynaklarına yanlış bilgi diyorsun bunu neye dayanarak diyorsun?

Herhangi bir laf yediğim yok.

Ürünün donanımı belli değil diyorsun bu firmaya sorulup cevap alınabilecek bir şey.
Sor gel bakalım hangi donanımlar daha iyiymiş karşılaştıralım.

Saçma sapan gereksiz mesajlar yazdığım yok.
Ürün de 80+Gold sertifikası alan ürünün donanımının kötü olması zor.
2 yıl garantisi ve gerekli tüm korumaların olduğu belirtilmiş.
Ocp - aşırı yük koruma.
Opp - aşırı güç koruma.
Scp - kısa devre koruma.
Korumlarının olduğu belirtilmiş.

Çıkarsın aynı değerlerde başka firmanın ürününü önerirsin.
Dersin bu 5 yıl garantili ona alacak arkadaş karar verir.

Önerini bekliyorum bu arkadaşa hangi PSU önereceksin.
Cok komiksin, Cin merkezli, kontrol edilmeyen firmalar, ustunde duzgun bir standart bulunmayan firmalarin, ne kadar kalitede, cakma, sahte parcala kullandigini nereden bileceksin? Insanlar bu yuzden test ediyor PSU lari sonra cevap veriyor.
Elektronikte sunu unutma, marka, kagit uzerindeki ozellik, reklam, neredeyse hic bir zaman kesin bilgi vermez.
O soyledigin korumalar Gigabyte in attigim PSU'sunda da var. Ama neden patliyor o zaman?

Cok komiksin, Cin merkezli, kontrol edilmeyen firmalar, ustunde duzgun bir standart bulunmayan firmalarin, ne kadar kalitede, cakma, sahte parcala kullandigini nereden bileceksin? Insanlar bu yuzden test ediyor PSU lari sonra cevap veriyor.
Elektronikte sunu unutma, marka, kagit uzerindeki ozellik, reklam, neredeyse hic bir zaman kesin bilgi vermez.
O soyledigin korumalar Gigabyte in attigim PSU'sunda da var. Ama neden patliyor o zaman?
Üretim kaynaklı hata da olabilir.
Neden patladığını ben nerden bileyim ? Ne saçmalıyorsunuz ?

Ayrıca çoğu PSU firmasının üretimi Çin'de yapılıyor.

Üretim kaynaklı hata da olabilir.
Neden patladığını ben nerden bileyim ? Ne saçmalıyorsunuz ?
Ama inceleyenler biliyor. Sen sacmaliyorsun. Cunku o inceleyenler, icindeki her parcayi teker teker arastirmis. Sen ise ustten bir iki yazi okuyup cok bildigini saniyorsun.

Boeing, 737 Max'e guvenli dedi, guvenli mi cikti?

Ama inceleyenler biliyor. Sen sacmaliyorsun. Cunku o inceleyenler, icindeki her parcayi teker teker arastirmis. Sen ise ustten bir iki yazi okuyup cok bildigini saniyorsun.

Boeing, 737 Max'e guvenli dedi, guvenli mi cikti?
İncelenmemiş bir ürünü kötülüyorsunuz.
Firmaya sorup gelen cevaba nazaran bu mesajları yazsanız hak verebilirim.
Ayrıca söylediğim gibi incelenmiş kesin herşeyinin iyi olduğunu bildiğiniz bir ürün varsa arkadaşa önerin yardımcı olun diyorum.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı