R5 2600 RX 580 sisteme yenileme önerisi

shr0ud

Centipat
Daha fazla  
İşlemci: AMD Ryzen 5 2600 sixe Core.
Ekran kartı: Sapphire RX 580 Nitro+8 GB.
Anakart: B450-A Pro Max.
RAM: 16 GB XPG.
Benim sorum üstteki sistemi kullanıyorum, pandemiden beri beni iyi idare etti şimdi ise yenilemek istiyorum. Warzone gibi oyunlarda drop yiyorum çok da olmasa da siz olsaydiniz ilk hangi parçayı değiştirirdiniz?

6700 XT yerine 7600 XT alınabilir belki de.
İşlemciye katılıyorum ama ekran kartına katıldığımı söyleyemem. Eğer bütçe varsa 7000 serisi AMD veya 4000 serisi NVIDIA alınmalı.

Bütçe nedir?

İşlemci olarak 5600
Ekran kartı olarak 6700XT alınabilir.
İşlemciye katılıyorum ama ekran kartına katıldığımı söyleyemem. Eğer bütçe varsa 7000 serisi AMD veya 4000 serisi NVIDIA alınmalı.
Post sahibi bütçe belirtmemiş. Neden mar00n kullanıcısının önerisine beğenmedim attınız?

Ekran kartı ne alacaksan ikinci el almalısın bence. Onun dışında ekran kartı ve işlemcini değiştirmelisin. Bir bütçe verebilir misin?
Benim sorum üstteki sistemi kullanıyorum, pandemiden beri beni iyi idare etti şimdi ise yenilemek istiyorum. Warzone gibi oyunlarda drop yiyorum çok da olmasa da siz olsaydiniz ilk hangi parçayı değiştirirdiniz?

ilk BIOS güncelleyip işlemciyi 5600 yapardım.

Bütçe nedir?

İşlemci olarak 5600.
Ekran kartı olarak 6700XT alınabilir.

Hocam 5600 alacak bütçem var işlemciyle ekran kartını satip ekran kartını değiştirebilirim daha önceden yazacaktım da uyari yedim ilk günden.

Post sahibi bütçe belirtmemiş. Neden mar00n kullanıcısının önerisine beğenmedim attınız?

Ekran kartı ne alacaksan ikinci el almalısın bence. Onun dışında ekran kartı ve işlemcini değiştirmelisin. Bir bütçe verebilir misin?

Hocam ekran kartıyla işlemciyi satıp alabilirim ekran kartını.

İlk BIOS güncelleyip işlemciyi 5600 yapardım.

Hocam 5600 alacak bütçem var işlemciyle ekran kartını satip ekran kartını değiştirebilirim daha önceden yazacaktım da uyari yedim ilk günden.

Hocam ekran kartıyla işlemciyi satıp alabilirim ekran kartını.

Aynı zamanda stok soğutucuyu değiştirsem çok etki gösterir mi?

Yanlış yazmışım anakart: B450-A Pro.

Son düzenleme:

Technopat Haberler

Yeni konular

Yeni mesajlar

Geri
Yukarı