R5 2600 RX 590 sistem ekran gidiyor

Arda Saphire

Hectopat
Daha fazla  
Merhabalar, RX 590 ve Ryzen 5 2600'lü bir bilgisayarım var. İçerisinde 8 GB RAM bulunuyor fakat bilgisayarıma çoğunlukla açtığımda ve biraz gezindiğimde ekran donuyor, sesler gidiyor. Sonrasında ekran, klavye, mouse gibi bileşenlerin çalışmadığını görüyorum. Monitörde bir sıkıntı yok. Bu soruna bir çözüm bulmak istiyorum. Şimdiden teşekkür ederim.

Son düzenleyen: Moderatör:
Aynı sorun bende de var kimisi kabloyu değiş diyor kimisi GPU frekansını düşür diyor çözüm yok maalesef en yetkin kişiler bunun kronik bir sorun olduğunu söylediler AMD ekran kartı için.

Aynı sorun bende de var kimisi kabloyu değiş diyor kimisi GPU frekansını düşür diyor çözüm yok maalesef en yetkin kişiler bunun kronik bir sorun olduğunu söylediler AMD ekran kartı için.

Aynı sisteme sahibim ve neredeyse 2 aydır açamıyorum. Nasıl çözdüğünüzü yazabilir misiniz?

Aynı sisteme sahibim ve neredeyse 2 aydır açamıyorum. Nasıl çözdüğünüzü yazabilir misiniz?
Yazılım güncellemesi yaptıgım zaman geçmişti. Bence şunu yapman en doğrusu bios pilini çıkartmalısın 10 sanıye sonra geri tak bios sıfırla ramleri söküp geri tak ardından bilgisayarı aç ekran kartı yazılım güncellemesi yap veya ekran kartı driverini silip 0 dan en güncellini yükle umarım çözülür

Hacı ekran gelmiyor ki yazılım güncelleyeyim? BIOS pilini hiç çıkartmadıysam 200 kere çıkarttım taktım 5 dakika ara ile.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…