R5 2600 + RX 6600 darboğaz yapıyor

4bdulkadir

Megapat
Makaleler
1
Yer
Ankara
Daha fazla  
Meslek
Memur
RAM
16GB (8X2) 3600MHZ Gskill Ripjaw
SSD veya HDD modeli
Crucial BX500 240GB SSD
Ekran kartı
Sapphire Pulse RX 6600
Anakart
GIGABYTE B450M S2H
İşlemci
Ryzen 5 2600
Bu darboğazdan mı kaynaklı yoksa başka bir problem mi anlayamadım. Bu kadar mı darboğaz oluyor oynatmıyor resmen. Ne yapabilirim bir süre idare etmesi için?

Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

İşlemcin fazla eski kardeşim, ve ekran kartın da güçlü. Yeni işlemci alman gerek.

videoyu izlememiştim mesaj atmadan önce, sen drop yiyorsun darboğaz değil. Öncelikle görev yöneticisini açıp arkada çalışan servis var mı onları kontrol et. Bilgisayarı uzun süre kullanmayınca windovs güncellemeleri birikiyor ve arkada güncellemeler yapıyor. Sen updateleri durdursan da updateler bittikten sonra oyuna girsen de arkada bir ton güncellemeleri yapıyor.Aynı durum bendede var iş yoğunluğumdan dolayı bazen 1 hafta açamıyorum bile ve yatıyor o şekilde sonrasında açtığımda ilk birkaç saat bu şekilde drop yiyorum senin attığın videodaki gibi. Darboğaz konusu apayrı bir konu fakat sen attığın videoda drop yiyorsun. ki o işlemci ekran kartıyla darboğaz da yersin işlemcin ekran kartını besleyebilecek kadar güçlü değil.

videoyu izlememiştim mesaj atmadan önce, sen drop yiyorsun darboğaz değil. Öncelikle görev yöneticisini açıp arkada çalışan servis var mı onları kontrol et. Bilgisayarı uzun süre kullanmayınca windovs güncellemeleri birikiyor ve arkada güncellemeler yapıyor. Sen updateleri durdursan da updateler bittikten sonra oyuna girsen de arkada bir ton güncellemeleri yapıyor.Aynı durum bendede var iş yoğunluğumdan dolayı bazen 1 hafta açamıyorum bile ve yatıyor o şekilde sonrasında açtığımda ilk birkaç saat bu şekilde drop yiyorum senin attığın videodaki gibi. Darboğaz konusu apayrı bir konu fakat sen attığın videoda drop yiyorsun. ki o işlemci ekran kartıyla darboğaz da yersin işlemcin ekran kartını besleyebilecek kadar güçlü değil.
Bir kontrol edeyim hocam dediğiniz gibi darboğaz konusunu biliyorum önce ekran kartın aldım sonra işlemci alacaktım ama akademiyi kazanınca eğitim var 2 yıl o yüzden meslekte alırım diye bıraktım bilgisayarı tatilde gelince ya bu kadar değildi acaba yanlış bir şeyler mi var diye düşünüp konu açtım.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Yeni mesajlar

Geri
Yukarı