R5 2600 RX550 sisteme yükseltme önerisi

sleepy46

Kilopat
Merhaba. Kardeşim için evdeki bilgisayarı yükseltmek istiyorum. Bütçem 15-20 bin TL. Bilgisayarda B450M anakart ve 16 GB 3000MHz RAM var. PSU da 500W Cooler Master olması lazım. İşlemci artı ekran kartı önerisi yapabilir misiniz?

Hocam.
Sıfır R5 5600 3500 TL.
Sıfır NZXT C750 2200TL.
Geri kalanla 2.el ekran kartı alırsın hocam.
İşlemciyi 2. el almak çok mantıklı birşey, işlemciler kolay kolay bozulmaz ve eskimezler. Almadan önce çalıştığına emin olmak ve kargolanacaksa sağlam paketlendiğine emin olmak yeterli. Kalan konularda aynı fikirdeyim.

İşlemciyi 2. el almak çok mantıklı bir şey, işlemciler kolay kolay bozulmaz ve eskimezler. Almadan önce çalıştığına emin olmak ve kargolanacaksa sağlam paketlendiğine emin olmak yeterli. Kalan konularda aynı fikirdeyim.

Hocam 2.el fiyatları sıfır fiyatlarına yakın olduğu için 2.el almanın hiçbir mantığı kalmıyor. Evet kolay kolay bozulan bir değil ama hangi şartlar altında kullanıldığı bilmek lazım. Sürekli 90 derecede kullanılan bir işlemciden pek hayır gelmez.

Hocam 2.el fiyatları sıfır fiyatlarına yakın olduğu için 2.el almanın hiçbir mantığı kalmıyor. Evet kolay kolay bozulan bir değil ama hangi şartlar altında kullanıldığı bilmek lazım. Ha bire 90 derecede kullanılan bir işlemciden pek hayır gelmez.
Piyasaya bakmadım açıkcası, ama eğer 0ı 3500 ise ve 2. 2800 ise 2. el almak bana mantıklı geliyor. Piyasaya ve öbür kondisyonlara göre değişir.

Piyasaya bakmadım açıkçası, ama eğer 0I 3500 ise ve 2. 2800 ise 2. el almak bana mantıklı geliyor. Piyasaya ve öbür kondisyonlara göre değişir.

Hocam düşüncenize saygı duyarım ama sıfırı 3500 iken 2.eline 3000 vermem ben. Milletle uğraşacağıma sıfır alır geçerim kenara.
Gördüğüm kadarıyla sarı sitede 3000 TL altında çok ürün yok.

Şu şekilde güzel olur. Ha birde ek olarak x123 kule tipi soğutucu alabilirsin diyecektim ki 500tl altına satılan ürünün stoğu bitmiş.

Kendim kullanıyorum memnunum, RGB'li mat siyah versiyonu da aynı para. Listeye ekleyeyim dedim.

Şu şekilde güzel olur. Ha bir de ek olarak X123 kule tipi soğutucu alabilirsin diyecektim ki 500TL altına satılan ürünün stoku bitmiş.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Geri
Yukarı