nazario9 Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 24 Temmuz 2019 Mesajlar 2.558 Çözümler 1 13 Temmuz 2021 #11 cglrbkyrk dedi: Ekran Kartı Fiyatları, İkinci El ve Sıfır seçenekleriyle sahibinden.com'da Ekran Kartı fiyatları, ikinci el ve sıfır seçenekleriyle alışverişte ilk adres sahibinden.com'da www.sahibinden.com Şimdi herkesin malı kendine kıymetli. 4500e garantili kart var 6bin verselerde keşke bende al sat işine girsem. Genişletmek için tıkla... 2 kişi 6K teklif verdi ancak satmadım ayrı ayrı satmak istemediğim için.
cglrbkyrk dedi: Ekran Kartı Fiyatları, İkinci El ve Sıfır seçenekleriyle sahibinden.com'da Ekran Kartı fiyatları, ikinci el ve sıfır seçenekleriyle alışverişte ilk adres sahibinden.com'da www.sahibinden.com Şimdi herkesin malı kendine kıymetli. 4500e garantili kart var 6bin verselerde keşke bende al sat işine girsem. Genişletmek için tıkla... 2 kişi 6K teklif verdi ancak satmadım ayrı ayrı satmak istemediğim için.
cglrbkyrk Picopat Katılım 24 Haziran 2021 Mesajlar 263 Makaleler 1 Çözümler 2 Daha fazla Cinsiyet Erkek 13 Temmuz 2021 #12 N0k4 dedi: 2 kişi 6K teklif verdi ancak satmadım ayrı ayrı satmak istemediğim için. Genişletmek için tıkla... Şimdi o para etmez 3 ay önce 1080 kartıma 8 bin veriyorlardı şimdi 8bin e bayağı seçenek var.
N0k4 dedi: 2 kişi 6K teklif verdi ancak satmadım ayrı ayrı satmak istemediğim için. Genişletmek için tıkla... Şimdi o para etmez 3 ay önce 1080 kartıma 8 bin veriyorlardı şimdi 8bin e bayağı seçenek var.