RAM'lerin sağında olması lazım EZ Debug yazar. Tam emin değilim ama vardır mutlaka.
Kontrol ettim böyle bir LED paneli veya bölümü göremedim. Zaten bir tek ekran kartının socketinin clips kısmında bir ışık var turuncu başka bir şey yok. Anlam veremedim işlemciyi zorlayınca herhangi bir kapanma olmuyor. Sadece GPU'yu zorlayınca oluyor. Her oyunda da kapanmıyor anlayamadım. Az önce tekrar işlemci macunu yeniledim bir kart yardımı ile güzelce ince bir tabaka yaptım. Yine FurMark yaptığımda biraz dayandı ama 20 30 saniye sonra kapandı.
Bahsettiğim tek ışık ekran kartının clipsinin içinde yanıyor.
@Recep Baltaş sayın hocam müsait olup görürsen bir bakiversen net bir şey yapamıyorum öylece bakakaldım.
Konuyla ilgilenen sayın arkadaşlar, sorunu çözdüm.
PSU, kablo veya yazılımsal bir sıkıntı yok.
RX 590'ın içinde termal ped yerine macunsu bir kalıp bulunuyor bileşenlerin üzerinde. Ben bunun macununu yenilerken açınca bazı yerlerde kopma ve tam soğutamama sorunu oluşmuş sanırım. Açıp çok dikkatli bir şekilde oturttum macununu da yeniledim sorun çözüldü. Tekrar birkaç gün test edeceğim gerekirse yeniden bir konu açarım.
RX 590 çok açılıp kapatılmaya uygun bir kart değil bence elinizde fazladan ped yoksa ve tecrübeniz az ise benim gibi çok açmamaya çalışın
Herkese teşekkürler.