Metehan4402
Kilopat
Daha fazla
Merhaba arkadaşlar. Sistemim artık 2 yıllık oldu ama bu sorun hala çözülmedi. Sistemim arada bir kitleniyor şöyle örnekleyeyim sizin için. Bilgisayarı açtınız ve masaüstüne ulaştınız. Normal programlar açılıyor siz işlem yaptığınız an bilgisayar donuyor. 3-4 saniye sonra ekran gidiyor ve gelmiyor reset atmanız gerekiyor. Açıldığında bazen yine donuyor ama üçüncü açılışta donmuyor. Bu sorundan dolayı dün Steam'de bir oyun oynarken bu donma gerçekleşti ve garip şekilde Steam tüm Steam oyunlarımı görmüyor onardığım doysa kayboluyor bu ikinci kez oluyor 524 küsur GB oyun kayboldu. Sistem özelliklerimi alt tarafa ekliyorum. Umarım sorun çözülür. Sizin yardımınız ile çözebileceğime inanıyorum. İnanın 500 GB dosya kaybetmek hiç hoş değil. Çok teşekkürler.
Tahminim şu yönde bilgisayar donduğunda HDD içinden tık tık tık ses geliyor ama kafa çarpması gibi değil. Donduğu sırada o bölgede bulunan verileri bozduğunu düşünüyorum. HDD bırakıp yeni bir SSD alabilirim.
Minidump
Sistem özelliklerim:
Ryzen 5 2600.
Radeon RX590 SE.
Corsair Vengeance 16 GB 2x8.
Seagate 1TB HDD 7200.
Gigabyte 480GB SSD.
Thermaltake 600W 80+
Tahminim şu yönde bilgisayar donduğunda HDD içinden tık tık tık ses geliyor ama kafa çarpması gibi değil. Donduğu sırada o bölgede bulunan verileri bozduğunu düşünüyorum. HDD bırakıp yeni bir SSD alabilirim.
Minidump
Sistem özelliklerim:
Ryzen 5 2600.
Radeon RX590 SE.
Corsair Vengeance 16 GB 2x8.
Seagate 1TB HDD 7200.
Gigabyte 480GB SSD.
Thermaltake 600W 80+
Son düzenleyen: Moderatör: