R5 2600 sistem oyunlarda göz alan titreme sorunu

keditoo

Hectopat
Yer
İstanbul
Merhaba arkadaşlar oyunlarda titreme sorunum var çok rahatsızım bu durumdan, yardımcı olabilirseniz çok sevinirim, video ekledim rahatsız olduğum konu ise bazı nesnelerde titreme renk değişimi falan var, videodaki 9. saniyede ağaca ve çimenlere bakınca anlaşılıyor. Yardımcı olur musunuz?
Sistemim: R5 2600 / RX 5500 XT Pulse 4 GB / 16 GB RAM.

Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

Son düzenleyen: Moderatör:
Belki monitör Hz'sinden kaynaklanabilir.

Monitörü 60 Hz alıp denedik FreeSync kapatıp denedim hala aynı sorun var anlamadım bilgisayarı ilk aldığımda böyle bir sorun olduğunu hatırlamıyorum.
Yok mu yardımcı olabilecek?
Sadece bu oyunda olmuyor bu arada bütün oyunlarda bazı objelerde duvarlarda falan oluyor çözemedim bütün ayarları denedim sorunun ne olduğunu bulamadım filmlerde falan olmuyor sadece oyunda: S.
Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.

Son düzenleme:
Radeon Boost açık gibi duruyor. Kontrol eder misin?

Radeon Boost kapalı her şey kapalı arkadaşın dediği gibi ya monitörle alakalı ya da yazılımsal bir şey daha önce başına gelen biri olsa belki yardımcı olabilir bakalım bekliyoruz.
Sorun kenar yumuşatmayla alakalı olabilir mi yada oyunun grafik optimizasyonundan dolayı olabilir mi acaba ?
Yeni video ekledim sağ sol yaptığımda gözünüze batar zaten titreme.

Videoda tam belli olmamış kaliteden heralde :(

Son düzenleme:
Merhaba arkadaşlar oyunlarda titreme sorunum var çok rahatsızım bu durumdan, yardımcı olabilirseniz çok sevinirim, video ekledim rahatsız olduğum konu ise bazı nesnelerde titreme renk değişimi falan var, videodaki 9. saniyede ağaca ve çimenlere bakınca anlaşılıyor. Yardımcı olur musunuz?
Sistemim: R5 2600 / RX 5500 XT Pulse 4 GB / 16 GB RAM.

Gelişme var mı?

Gelişme var mı?
Hocam parlaklık kontrastı falan yükseltince karanlık bölümler aydınlandığı için bir nebze azalttım ama tamamen ortadan kaldıramadım monitörlük bir şey sanırım ileride değiştiricem kandırmışlar zaten milleti gerçek 1 ms değil Vrb adlı bi modu var oda yalan oda 1 ms yapmıyor.

Uyarı! Bu konu 5 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı