R5 2600 sisteme GT 630 nasıl olur?

Bütçe
2300
O zaman 2300TL'ye böyle bir şey atıyorum buraya bütce kısık diye.
2 Adet anakart atıyorum tercih size kalmış MSI olanın 30TL üstüne ekleyerek Max versiyonunda M.2 lisini alabilirsiniz.
1850TL gibi bir rakam yapıyor.
1850TL'nin üstüne cıkacaksanız illa da çıkarım diyorsanız anakartı B450M olarak da seçebiliriz. RAM markasınıda daha bilindik bir markayla değiştirebiliriz. Ama bence parayı kenara koyup ekran kartı almakta fayda var.

O zaman 2300TL'ye böyle bir şey atıyorum buraya bütce kısık diye.
2 Adet anakart atıyorum tercih size kalmış MSI olanın 30TL üstüne ekleyerek Max versiyonunda M.2 lisini alabilirsiniz.
1850TL gibi bir rakam yapıyor.

Hocam emeğinize elinize sağlık. 1850 TL yapıyor ya. Ben GT 1030 alsam 750 TL'ye, 2600 falan yapar biraz zorlamış olurum. Peki bu ekran kartı ile PUBG Mobile ve CS:GO oynayabilir miyim? GT630'a olumsuz yorumlar geldiği için GT 1030 alayım dedim. Ne dersiniz?

Hocam emeğinize elinize sağlık. 1850 TL yapıyor ya. Ben GT 1030 alsam 750 TL'ye, 2600 falan yapar biraz zorlamış olurum. Peki bu ekran kartı ile PUBG Mobile ve CS:GO oynayabilir miyim? GT630'a olumsuz yorumlar geldiği için GT 1030 alayım dedim. Ne dersiniz?

Açıkcası 2800E zorlarsanız sıfır bir 750 Ti veya RX560 almanızı tavsiye ederdim ama bu sürekli artıyor böyle böyle dedikce iyice cıta yukseliyor bundan kaynaklı en iyi önerebileceğim GT 1030 769TL'ye satılıyor toplamda 2619 TL yapıyor. PUBG Mobile ve CS:GO'da 100FPS üstü alacagınızı düşünüyorum normal PUBG bile 40 FPS'de oynatır diye düşünüyorum bence en ideali bu fiyata bu.

Açıkcası 2800E zorlarsanız sıfır bir 750 Ti veya RX560 almanızı tavsiye ederdim ama bu sürekli artıyor böyle böyle dedikce iyice cıta yukseliyor bundan kaynaklı en iyi önerebileceğim GT 1030 769TL'ye satılıyor toplamda 2619 TL yapıyor. PUBG Mobile ve CS:GO'da 100FPS üstü alacagınızı düşünüyorum normal PUBG bile 40 FPS'de oynatır diye düşünüyorum bence en ideali bu fiyata bu.

On numara oldu cidden çok teşekkürler. Dediğiniz gibi çıtayı yükseltmeden GT1030 ile PUBG Mobile oynasam yeterli olur. Hayırlı akşamlar ve kolaylıklar dilerim.

On numara oldu cidden çok teşekkürler. Dediğiniz gibi çıtayı yükseltmeden GT1030 ile PUBG Mobile oynasam yeterli olur. Hayırlı akşamlar ve kolaylıklar dilerim.

Rica ederim ne demek sadece oyun oynayacaksanız R5 2600 almaya gerek yok R3 3100 daha çok işinizi görecektir hem 300TL daha uygun. Fakat şunu ekliyim RAM hakkında bir fikrimde yok kendinize göre değerlendirin.

Uyarı! Bu konu 5 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Yeni mesajlar

Geri
Yukarı