Adobe Premiere Pro ile video editlemek öğrenmek istiyorum ama RAM'den dolayı sistem gereksinimlerim karşılanmıyormuş. Bilgisayarımın özelliklerine göre RAM önerir misiniz?
RAMExpert, uygun olduğunda gerekli olabilecek yükseltmeleri önerecektir. Örneğin, herhangi bir boş RAM yuvasını hızlı bir şekilde algılayacak ve ardından daha yüksek performanstan elde edilen faydaları elde etmek için sisteminizi yükseltmenizi...
www.technopat.net
Ona göre RAM önerip, Dual channel çalıştırırsınız. Performanslı olur.
RAMExpert, uygun olduğunda gerekli olabilecek yükseltmeleri önerecektir. Örneğin, herhangi bir boş RAM yuvasını hızlı bir şekilde algılayacak ve ardından daha yüksek performanstan elde edilen faydaları elde etmek için sisteminizi yükseltmenizi...
www.technopat.net
Ona göre RAM önerip, Dual channel çalıştırırsınız. Performanslı olur.
Slotlara tıkladığımda böyle hata veriyor. PDF kısmına tıkladığımdaysa
unknown BLS8G4D30AESBK. M8FE diye otomatik tarayıcıda aratıyor. Benim kullandığım RAM sanırım Crucial Ballistix 8 GB 2400MHz uygulama 3000MHz öneriyor. Aldıktan sonra bir sıkıntı çıkmasın?
Slotlara tıkladığımda böyle hata veriyor. PDF kısmına tıkladığımdaysa
unknown BLS8G4D30AESBK. M8FE diye otomatik tarayıcıda aratıyor. Benim kullandığım RAM sanırım Crucial Ballistix 8 GB 2400MHz uygulama 3000MHz öneriyor. Aldıktan sonra bir sıkıntı çıkmasın?