R5 2600 stok soğutucu yeterli mi?

Sapphire Nitro + öneriririm RX 580 için.
Arkadaş Gigabyte'den bahsetmiş sen Sapphire'den. Açıkcası gülümsemedim değil :)
Eğer bütçe yoksa ucuzluğundan kaynaklı Sapphire tercih edilebilir. Model düşürmek daha mantıksız çünkü. Ancak bütçe varsa ilk tercihlerim Tayvan üçlüsü olur. (MSI, Asus, Gigabyte)

Sistem alınmışsa söylenecek tek söz, hayırlı olsun olur. Ancak ek olarak keşke foruma da danışsaydınız derim.

Şimdi sorunuza gelecek olursak, AMD'nin stok soğutucusu Intel'inki kadar rezalet değil. Ufak bir O.C için yeterli olur. Ancak ben bu sistemde O.C'yi pek gerekli bulmuyorum. O.C yapmak istemenizin nedeni nedir?

Arkadaş Gigabyte'den bahsetmiş sen Sapphire'den. Açıkcası gülümsemedim değil :)
Eğer bütçe yoksa ucuzluğundan kaynaklı Sapphire tercih edilebilir. Model düşürmek daha mantıksız çünkü. Ancak bütçe varsa ilk tercihlerim Tayvan üçlüsü olur. (MSI, Asus, Gigabyte)

Sistem alınmışsa söylenecek tek söz, hayırlı olsun olur. Ancak ek olarak keşke foruma da danışsaydınız derim.

Şimdi sorunuza gelecek olursak, AMD'nin stok soğutucusu Intel'inki kadar rezalet değil. Ufak bir O.C için yeterli olur. Ancak ben bu sistemde O.C'yi pek gerekli bulmuyorum. O.C yapmak istemenizin nedeni nedir?
Tabiki hayırlı olsun demek düşer ve hayırlı olsun. Ayrıca nitro+ modelinin eksik kalır hiç bir yanı ve kullandım önceden, soğutması başarılı ve malzeme kalitesi yerinde. Ayrıca daha ucuz.

@Hamsikovski Hayır öyle bir sorun bulunmamakta RX Strix'de.

Uyarı! Bu konu 7 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Geri
Yukarı