R5 2600 ve RTX 2060 sistem nasıl?

Bütçe
5800-6500
Benim attığım şekilde daha mantıklı açıkçası çünkü daha düzgün bir anakart almış oluyorsunuz daha ileriye dönük olur.
hocam attığınız sistem de güzel hoşuma gitti fakat işlemcinin darboğaz yapması beni üzer. O yüzden kararsız kaldım kusura bakmayın

1600 12 NM RX5700'e darboğaz yapmıyormuş. kasa ve psu'nuz toplam ne kadar tutuyor?

KASA BU
PSU DA BU

-İkisi toplam 744TL tutuyor.
Anladım hocam gayet iyi duruyor. 1600 düşünebilirim. Peki bu anakartı alsam sizin attığınız yerine ne tür farklılıklar yaşarım ? Fiyat açısından 270 lira gibi bi fark mevcut o yüzden soruyorum.

Son düzenleme:
hocam bunun 600w lık olanını gördüm de kullandınız mı nasıldır ?

Peki bu anakartı alsam sizin attığınız yerine ne tür farklılıklar yaşarım ? Fiyat açısından 270 lira gibi bi fark mevcut o yüzden soruyorum.
270 TL fiyat farkına kısaca değer ASRock daha üstün bir anakart çünkü.

Attığım RTX 2060 veya RX 5600 XT Pulse ile alınabilir benim sistem.

hocam bunun 600w lık olanını gördüm de kullandınız mı nasıldır ?
Aynı kasayı kullanıyorum. Soğutma konusunda çok iyi bir kasa. Muhtemelen PSU da high power. 750W olan versiyonunu aldım high power psu çıktı içinden 85+ bronze sertifikalı. Sylveon'un önerdiği anakartı kullanıyorum ve bencede çok iyi ve aradaki fiyat farkına da değer. Ancak bütçe çıkışmıyorsa Gigabyte B450M S2H alınmalı minimum. sana önerdiğim sistem bu kasayla birlikte 6600'e geliyor Bence f/p anlamında en iyi sistem diyebiliriz. Kasa konusunda kendi seçtiğin kasa ve psu'yu kullanırsan 6400'e falan denk gelir.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…