R5 2600 ve RTX 2060S Sistemim Ne Kadar Eder?

43385

Kilopat
Merhaba, sistemimi satmayı düşünüyorum gelirimden fazla giderim var maalesef şu dönemde; ne fazla yazıp milleti kazıklamak ne de az yazıp keriz olmak istemiyorum. Uzun süredir piyasayı da takip etmiyorum o yüzden sizlere akıl danışmak istedim, aşağıda özelliklerini saydığım bilgisayarı sizce nasıl bir fiyata satmalıyım hem alıcıyı hem beni üzmesin. Ve full set mi satsam yoksa parça mı satsam daha iyi olur?

Anakart: MSI B450 Tomahawk Max
CPU: AMD Ryzen 5 2600
GPU: MSI RTX 2060 Super Gaming 8G
RAM: 16 GB HyperX Fury 2666 MHz (2x8)
M2 SSD: Corsair MP510 - 480
SSD: Samsung 860 Evo 250 GB
HDD: Seagate Barracuda 1 TB 7200
CPU Fan: Cooler Master Hyper 212 Black Edition
PSU: Thermaltake Litepower 650W
Kasa: Dark N10 Advanced
Mouse: Logitech G300S
Klavye: Bloody B318
Kulaklık: Logitech G231
Monitör: MSI Optix MAG241CV

## Ekstra ##
-Xbox One S Controller
-Logitech G29 + Shifter + Wheel Stand Pro.

Son düzenleme:
Parça satarsan önce çok rağbet gören parçalar gider az rağbet gören sona kalır bu da psikoloji bozar tamamını tam set sat acelede etme kısa süre içinde PC bileşenleri tavan yapacak

Eğer bir problem yoksa ve evde de bir bilgisayar ileri dönemler lazımsa bir şekilde sıkıntılarını çöz sistemini bozma derim. Dolar kurunun artmasıyla ilerleyen zamanlarda inanın aynı topladığınız fiyatı boşverin 2 katına yerine koyamazsınız. Hele ki şu virüs olayı falan olup çin fabrikalarının durduğu vakitte.. İleride bir işlemci update yapılır zehir gibi çalışır.

Uyarı! Bu konu 6 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı