Powerboost BST-ATX500B 500W 80+Bronze güç bu güç kaynağı. Benim işimi görür mü? Darboğaz veya sıkntı çıkarır mı? Bir de benim anakart 2666 MHz yazıyor, elimdeki RAM 3000 MHz.
Görür usta fakat PSU'yu uzun süre kullanım için almanızı öneririm. Herkese bu şekilde tavsiye ettim. Sistemi upgradelemek zorunda kaldıgınız PSU'ya tekrar para vermeyin. Herkese tavsiyem en az 650W +80 Plus bir PSU.
Şu an alma gibi bir durumum yok PSU ama işi göreceğini düşünüyorum.
Kaliteli bir PSU olmadığını biliyorum ama şu an PSU alacak bütçe yok ama bu PSU benim işimi görür mü tüm bileşenleri besler mi bendeki PSU bu.
Şu an alma gibi bir durumum yok PSU ama işi göreceğini düşünüyorum.
Kaliteli bir PSU olmadığını biliyorum ama şu an PSU alacak bütçe yok ama bu PSU benim işimi görür mü tüm bileşenleri besler mi bendeki PSU bu.
Bu tür markaları önermemizin sebebi sorun yaşayan kişi sayısının diğer markalara göre daha fazla olması, yoksa bizde o paraya onu önermeyi biliriz ve öneririz ama problem yaşayınca "şu kişi veya şu forumda bana bunu önerdiler sorunlu ürünmüş bana söylemedi" diyorlar diye hep kaliteli ürünler öneriyoruz ki problem yaşamasın yüzümüz kara çıkmasın.