Çözüldü R5 2600 ve RX 590 Death Coming açılmıyor

Bu konu çözüldü olarak işaretlenmiştir. Çözülmediğini düşünüyorsanız konuyu rapor edebilirsiniz.
İşletim sistemi
Windows 10

277662

Kilopat
Makaleler
5
Oyun hiç hata vermeden açılmıyor. Önce 1 saniyelik bir siyah ekran geliyor sonra masaüstüne atıyor. Epic Games üzerinden bakınca 10 saniye çalışıp kendini kapatıyor. Oyunu silip yeniden yükledim, doğruladım, bilgisayarı yeniden başlattım fakat düzelmedi. Ne yapmam gerekiyor? Sistem özelliklerim şu şekilde. AMD Ryzen 5 2600, Gigabyte B450M S2H, Adata D10 8x2 16 GB RAM, Adata SU630 960 GB SSD, Corsair Delta Spec RGB ve VS550, Sapphire RX 590 Pulse. Oyunu nasıl oynayacağım?

Çözüm
Oyun hiç hata vermeden açılmıyor. Önce 1 saniyelik bir siyah ekran geliyor sonra masaüstüne atıyor. Epic Games üzerinden bakınca 10 saniye çalışıp kendini kapatıyor. Oyunu silip yeniden yükledim, doğruladım, bilgisayarı yeniden başlattım fakat düzelmedi. Ne yapmam gerekiyor? Sistem özelliklerim şu şekilde. AMD Ryzen 5 2600, Gigabyte B450M S2H, Adata D10 8x2 16 GB RAM, Adata SU630 960 GB SSD, Corsair Delta Spec RGB ve VS550, Sapphire RX 590 Pulse. Oyunu nasıl oynayacağım?

Oyun kapandığında olay günlüklerinden hangi hata sebebiyle kapanmış kontrol ederseniz ona göre hata kodundan ilerleyebiliriz.

Kronik sorunlu RX 590 kartı. Eski Driver'ları kurmayı deneyin belki düzelir.

Arkadaş sürücülerimi en güncel olana güncelledim falan dememiş yazisında. Ayrica araştırmadan sorunun kaynağını bilmeden hemen kronik sorunlu kart vesaire demeniz burada sorunu çözmüyor. Boşuna bilgi kirliliği yaratip kimseye yardimcı olmuyorsun.

Oyun kapandığında olay günlüklerinden hangi hata sebebiyle kapanmış kontrol ederseniz ona göre hata kodundan ilerleyebiliriz.

Arkadaş sürücülerimi en güncel olana güncelledim falan dememiş yazisında. Ayrica araştırmadan sorunun kaynağını bilmeden hemen kronik sorunlu kart vesaire demeniz burada sorunu çözmüyor. Boşuna bilgi kirliliği yaratip kimseye yardimcı olmuyorsun.

Çözüm
Diğer oyunlarda da bu sorun oluyor mu?

Hayır hiç karşılaşmadım hocam.

150 MB'lik bir oyun için uğraşmanıza gerek yok hocam. Ben belki 1 dakikalık bir çözümü vardır sanıyordum.

Dediğim gibi hocam uğraşmaya gerek yok bu tarz bir oyun için. Babamın bilgisayarında oynarım. Konu kilitlenebilir.

Uyarı! Bu konu 6 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı