R5 2600'e soğutucu önerisi

Eremenko7

Kilopat
Makaleler
1
Merhaba arkadaşlar şu sistem için soğutucu almam gerekiyor yardımcı olursanız çok sevinirim.
  • AMD Ryzen 5 2600 (stok fan)
  • ASUS PRIME B450M-K
  • ASUS RX580 ROG STRIX 8GB
  • GSKILL 8GB Ripjaws V Kırmızı 3000MHz
  • COOLER MASTER MASTERBOX MB501L 600W CARBON DİZAYN 1x120mm (şu an tek egzoz fan var)
Oyunlarda işlemcinin fazla ısındığını düşünüyorum, en azından ekran kartına göre. Donanım açısından pek bilgim olmadığı için, tercihim işlemci soğutucu veya kasa fanı mı olmalı bilemiyorum. Nasıl bir yol izlemeliyim? Bulduğum ürünler şu şekilde:
https://www.hepsiburada.com/arctic-freezer-34-esports-duo-kirmizi-cpu-sogutucu-p-hbv00000ljqz7

2020.03.29-21.56_01.jpg

Son düzenleyen: Moderatör:
Termal macunu en son ne zaman yenilediniz ? Yüksek sıcaklık için soruyorum. Çünkü stok fan ile o kadar yüksek sıcaklıklara ulaşmıyor o kullanım yüzdelerine rağmen. Resmi gözlemlediğim kadarıyla Far Cry 5 oynuyorsunuz. Ben o işlemci ile saatlerce oynamama rağmen 60'dan yukarı çıkmadı.

Akasam Venom Vodoo küle tipi kullanıyorum oyunlarda 50-55 dereceyi geçmiyor. Kasanın içinde başka fan yok.Sende benzer bi küle tipi al. Fanlara okadar para verilmez. Forum da benzee konular var.

Arctic Freezer alabilirsiniz. Şu satıcılarda daha ucuza bulabilirsiniz.

4 ay önce vatan bilgisayardan aldım.
Termal macunu en son ne zaman yenilediniz ? Yüksek sıcaklık için soruyorum. Çünkü stok fan ile o kadar yüksek sıcaklıklara ulaşmıyor o kullanım yüzdelerine rağmen. Resmi gözlemlediğim kadarıyla Far Cry 5 oynuyorsunuz. Ben o işlemci ile saatlerce oynamama rağmen 60'dan yukarı çıkmadı.
Arctic Freezer alabilirsiniz. Şu satıcılarda daha ucuza bulabilirsiniz.
Çok teşekkür ederim. Webdenal sitesini ilk defa duydum sorun olur mu o siteden alışveriş yaparsam ?

Uyarı! Bu konu 6 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı