letmenow Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 24 Kasım 2019 Mesajlar 4.168 Çözümler 9 Yer Saratov 21 Ekim 2020 #1 94 dereceleri görüyorum Dying Light'ta CBP kapalı olduğu halde. BIOS'tan nasıl fan hızını yükselteceğim? Hangİ ayarlara girmem gerekiyor? B450M S2H.
94 dereceleri görüyorum Dying Light'ta CBP kapalı olduğu halde. BIOS'tan nasıl fan hızını yükselteceğim? Hangİ ayarlara girmem gerekiyor? B450M S2H.
KS KS letmenow Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 24 Kasım 2019 Mesajlar 4.168 Çözümler 9 Yer Saratov 21 Ekim 2020 #11 osmankrcr72 dedi: Voltaj kaç? Termal macun değiştirin belki faydası dokunur. MX-4 öneririm. Arctic MX-4 Termal Macun 4 gr Fiyatı - Taksit Seçenekleri Arctic MX-4 Termal Macun 4 gr en iyi fiyatla Hepsiburada'dan satın alın! Şimdi indirimli fiyatla online sipariş verin, ayağınıza gelsin! www.hepsiburada.com Genişletmek için tıkla... Voltajı ellemedim, varsayılan da. Nereden bakabilirim? Kasanın yan kapağını açtım, fanın içinde ki tozları temizledim, fana biraz bastırdım PC'yi çalıştırdım ve oyuna girdim. Sonuç; Dosya Ekleri Dying Light Screenshot 2020.10.21 - 18.44.33.65.png 701,6 KB · Görüntüleme: 40 Son düzenleme: 21 Ekim 2020 Artı 0 Eksi
osmankrcr72 dedi: Voltaj kaç? Termal macun değiştirin belki faydası dokunur. MX-4 öneririm. Arctic MX-4 Termal Macun 4 gr Fiyatı - Taksit Seçenekleri Arctic MX-4 Termal Macun 4 gr en iyi fiyatla Hepsiburada'dan satın alın! Şimdi indirimli fiyatla online sipariş verin, ayağınıza gelsin! www.hepsiburada.com Genişletmek için tıkla... Voltajı ellemedim, varsayılan da. Nereden bakabilirim? Kasanın yan kapağını açtım, fanın içinde ki tozları temizledim, fana biraz bastırdım PC'yi çalıştırdım ve oyuna girdim. Sonuç;