R5 2600X fan hızı arttırma

Hacı haber yalan. Dün erişim sıkıntısı yaşandı millet hemen vatan haini ilan ettiler.

Bence işlemcide bir sıkıntı var. Hiç normal değil bu ısı değeri. Fan tam oturmamış ya da termal macunda bir sıkıntı olabilir mi?

Fan tam yerine oturmamış olabilir. Kaç voltaj veriyorsunuz? Kasa modeli ne?

Afterburner'dan ekran kartı fan ayarı yapabiliyorsunuz.

Hocam fan tam oturdu mu? Ben çok kötü bir kasayla CPB açık 3.9 GHz stabil olarak çalışan Ryzen 5 2600 ile 80 üstünü görmüyorum. Bence montajını tekrar bir kontrol edin.

CBP kapalıyken o sıcaklık anormal, macunun düzgün olduğundan ve soğutucunun tam oturduğundan emin misin?

Hocam termal macunun düzgün işlendiğinden ve fanın düzgün oturduğundan emin misiniz? 2600X kullanıcısıyım mesh yapıda bir kasa ile genel olarak 57-65 arası dereceler alıyorum oyunlarda.
Bilgisayar hazır sistem olarak 2019 Aralık ayında incehesap'tan alındı, o zamandan beri ne fana dokundum, ne termal macun sürdüm. Ne yapmalıyım şimdi? Kasam Corsair Carbide Spec Delta.

Bilgisayar hazır sistem olarak 2019 Aralık ayında incehesap'tan alındı, o zamandan beri ne fana dokundum, ne termal macun sürdüm. Ne yapmalıyım şimdi? Kasam Corsair Carbide Spec Delta.
Voltaj kaç? Termal macun değiştirin belki faydası dokunur. MX-4 öneririm.

Uyarı! Bu konu 6 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı