R5 2600X, Rx 6500 ya da 6600XT ile darboğaz yapar mı?

evomevos

Hectopat
Daha fazla  
Arkadaşlar şu an R5 2600X işlemci ile XFX RX590 Fatboy ekran kartı kullanıyorum. Ekran kartını RX6500 ya da 6600XT ile değiştirmek istiyorum. Sizce bu işlemciyle darboğaz sorunu yaşar mıyım?

Son düzenleyen: Moderatör:
Tam performans alamayabilirsiniz biraz darboğaz olabilir ama sıkıntı cıkarmaz.

6600XT sınır olur ama RX 590 sorunlu değilse geçilmez bu kartlara, 6500XT'den de uzak durmaya çalışın
Neden uzak durmalıyım hocam? Rx590 çok ısınma yapıyor undervolt ile kullandığım için tam performans alamıyorum. Onun dışında bir problem yok.

Neden uzak durmalıyım hocam? RX590 çok ısınma yapıyor undervolt ile kullandığım için tam performans alamıyorum. Onun dışında bir problem yok.

PCI-e 4.0 X4 olduğu için büyük kayboluyor 3.0 sistemlerde, temizlik ve macun değişimi yaptınız mı? Gene %10 performans düşse bile 6500XT'yi yer 590, 6600XT'den geride kalır.

PCI-e 4.0 X4 olduğu için büyük kayboluyor 3.0 sistemlerde, temizlik ve macun değişimi yaptınız mı? Gene %10 performans düşse bile 6500XT'yi yer 590, 6600XT'den geride kalır.
Anladım hocam. Ekran kartının macun değişimini aldığımdan beri yapmadım. 6700xt hakkındaki düşünceleriniz nelerdir Rx590 dediğim gibi ısınması dışında bir problemi yok. Artık piyasada bulunmayan bir kart zaten. Satıp yükseltmeyi düşünüyordum. Tam performansıyla kullanabilsem değiştirmem. Ama serin tutamıyorum kartı.

Macun değiştirmediyseniz hala gayet normal, macun değiştirince gene memnun kalmazsanız 6700XT alınabilir ama darboğaz olur 5600 ile güzel gider.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…