Neden uzak durmalıyım hocam? Rx590 çok ısınma yapıyor undervolt ile kullandığım için tam performans alamıyorum. Onun dışında bir problem yok.6600XT sınır olur ama RX 590 sorunlu değilse geçilmez bu kartlara, 6500XT'den de uzak durmaya çalışın
Neden uzak durmalıyım hocam? RX590 çok ısınma yapıyor undervolt ile kullandığım için tam performans alamıyorum. Onun dışında bir problem yok.
Anladım hocam. Ekran kartının macun değişimini aldığımdan beri yapmadım. 6700xt hakkındaki düşünceleriniz nelerdir Rx590 dediğim gibi ısınması dışında bir problemi yok. Artık piyasada bulunmayan bir kart zaten. Satıp yükseltmeyi düşünüyordum. Tam performansıyla kullanabilsem değiştirmem. Ama serin tutamıyorum kartı.PCI-e 4.0 X4 olduğu için büyük kayboluyor 3.0 sistemlerde, temizlik ve macun değişimi yaptınız mı? Gene %10 performans düşse bile 6500XT'yi yer 590, 6600XT'den geride kalır.
Anladım hocam. Ekran kartının macun değişimini aldığımdan beri yapmadım. 6700XT hakkındaki düşünceleriniz nelerdir? RX590 dediğim gibi ısınması dışında bir problemi yok. Artık piyasada bulunmayan bir kart zaten. Satıp yükseltmeyi düşünüyordum. Tam performansıyla kullanabilsem değiştirmem. Ama serin tutamıyorum kartı.
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.