R5 2600X sistem aniden kapanıyor

Proximas

Femtopat
Daha fazla  
Bilgisayarım belli oyunları oynarken aniden kapanıyor ve kapanma durumuna Windows güvenlik ve bakım kısmından kontrol ettiğim zaman sürekli "Windows düzgün kapatılamadı" hatası olarak gözüküyor herhangi spesifik bir hata mesajı sunmuyor kapandıktan hemen sonra açmak istersem açılmıyor ama PSU'nun Power tuşundan kapatıp bilgisayarın gücü tamamen kesildikten sonra tekrar açarsam bilgisayar açılıyor sorunun PSU da olduğuna %100 eminim yeni bir PSU'da almayı düşünüyorum ama eğer sorun PSU da çıkmazsa diye de korkuyorum yani paramın boşa gitmesinden sizden bir akıl almak istedim teşekkürler.

Sistemim;
-AMD Ryzen 5 2600X 3.6 GHz.
-ASUS RX580 4 GB.
- G.Skill 8 GB 3200 MHz.
-Game booster GB-G3309b 550W 80+ (kasa PSU içeriyor)
-ASUS Prime A520M-E

İyi akşamlar.

ayrıca kapanan oyunlar çok alakasız olabiliyor örneğin dying light ı sıkıntısız çalıştırırken epic games'den zamanında bedava iken aldığım Absolute Drift adlı oyun açıldıktan 1-1.30 dakika sonra kapanıyor

Dosya Ekleri

• resim_2022-09-06_195615795.png
    7,2 KB · Görüntüleme: 40
Son düzenleme:
sizce 550 den daha güçlü birşeymi almalıyım yoksa daha kaliteli bir 550 yeterli olurmu ?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…