CryCasher Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 6 Mart 2019 Mesajlar 1.768 Makaleler 2 Çözümler 6 21 Eylül 2023 #11 Enes_06 dedi: denedim olmadı Genişletmek için tıkla... Herhalde uyudun. Neyse, uyanınca yaparsın. Windows + R bas, msconfig yaz, screenshot attığım yere gir ve o tiki kaldır. Düzelecek, sorunun çözümü %100 budur. Nasıl bildin dersen, attığın görev yöneticisinde gözüken 8.1 GB donanıma ayrılmış yazıyor.
Enes_06 dedi: denedim olmadı Genişletmek için tıkla... Herhalde uyudun. Neyse, uyanınca yaparsın. Windows + R bas, msconfig yaz, screenshot attığım yere gir ve o tiki kaldır. Düzelecek, sorunun çözümü %100 budur. Nasıl bildin dersen, attığın görev yöneticisinde gözüken 8.1 GB donanıma ayrılmış yazıyor.
PALOT ELAMDAR Centipat Katılım 6 Mayıs 2023 Mesajlar 3.920 Makaleler 1 Çözümler 15 21 Eylül 2023 #12 Windows kaç bit?
2 298784 Kilopat Katılım 22 Ocak 2020 Mesajlar 4.218 Çözümler 24 21 Eylül 2023 #13 PALOT ELAMDAR dedi: Windows kaç bit? Genişletmek için tıkla... Gereksiz bir soru. 32 Bit olsaydı maksimum 4 GB kullanılabilirdi. Arkadaş 4'ten fazla kullanıyor. 64 Bit kısacası.
PALOT ELAMDAR dedi: Windows kaç bit? Genişletmek için tıkla... Gereksiz bir soru. 32 Bit olsaydı maksimum 4 GB kullanılabilirdi. Arkadaş 4'ten fazla kullanıyor. 64 Bit kısacası.
Jobs Megapat Zamanın Tanığı Katılım 23 Aralık 2019 Mesajlar 4.955 Makaleler 6 Çözümler 109 Daha fazla Cinsiyet Erkek 21 Eylül 2023 #14 RAM'leri silgiyle temizleyin. Yer değiştirin ve yerine iyice oturduğundan emin olun.
ORBİTRON Decapat Katılım 23 Ocak 2023 Mesajlar 930 Çözümler 18 Daha fazla Cinsiyet Erkek 21 Eylül 2023 #15 Enes_06 dedi: Buyurun ancak RAM'lar 3200MHz olmasına rağmen düşük gözüküyor. Teşekkürler ama kalan RAM değil hocam ilk kullanımdan berridir böyle diyeyim. Genişletmek için tıkla... 3200MHz çıkması için OC gereklidir hocam.
Enes_06 dedi: Buyurun ancak RAM'lar 3200MHz olmasına rağmen düşük gözüküyor. Teşekkürler ama kalan RAM değil hocam ilk kullanımdan berridir böyle diyeyim. Genişletmek için tıkla... 3200MHz çıkması için OC gereklidir hocam.
E Enes_06 Hectopat Katılım 18 Şubat 2020 Mesajlar 8 22 Eylül 2023 #16 CryCasher dedi: Eki Görüntüle 1951452 Bellek ust sinirinin tikini kaldir. Genişletmek için tıkla... denedim çözüm olmadı Jobs dedi: RAM'leri silgiyle temizleyin. Yer değiştirin ve yerine iyice oturduğundan emin olun. Genişletmek için tıkla... ramler sıfır ve iki adet sıfır aldım yine anakart da sıfır çözüm yok
CryCasher dedi: Eki Görüntüle 1951452 Bellek ust sinirinin tikini kaldir. Genişletmek için tıkla... denedim çözüm olmadı Jobs dedi: RAM'leri silgiyle temizleyin. Yer değiştirin ve yerine iyice oturduğundan emin olun. Genişletmek için tıkla... ramler sıfır ve iki adet sıfır aldım yine anakart da sıfır çözüm yok
CryCasher Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 6 Mart 2019 Mesajlar 1.768 Makaleler 2 Çözümler 6 22 Eylül 2023 #17 Enes_06 dedi: Denedim çözüm olmadı. RAM'ler sıfır ve iki adet sıfır aldım yine anakart da sıfır çözüm yok. Genişletmek için tıkla... Nasıl olmadi emin misin yaptiktan sonra kaydet uygula tamam sonra yeniden baslatip tekrar Görev Yöneticisi'nden SS atar misin?
Enes_06 dedi: Denedim çözüm olmadı. RAM'ler sıfır ve iki adet sıfır aldım yine anakart da sıfır çözüm yok. Genişletmek için tıkla... Nasıl olmadi emin misin yaptiktan sonra kaydet uygula tamam sonra yeniden baslatip tekrar Görev Yöneticisi'nden SS atar misin?
E Enes_06 Hectopat Katılım 18 Şubat 2020 Mesajlar 8 22 Eylül 2023 #18 CryCasher dedi: Nasıl olmadi emin misin yaptiktan sonra kaydet uygula tamam sonra yeniden baslatip tekrar Görev Yöneticisi'nden SS atar misin? Genişletmek için tıkla... tek modül 16GB TUF GAMİNG ram alarak düzelttim zamanla 32 yaparım artık
CryCasher dedi: Nasıl olmadi emin misin yaptiktan sonra kaydet uygula tamam sonra yeniden baslatip tekrar Görev Yöneticisi'nden SS atar misin? Genişletmek için tıkla... tek modül 16GB TUF GAMİNG ram alarak düzelttim zamanla 32 yaparım artık
CryCasher Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 6 Mart 2019 Mesajlar 1.768 Makaleler 2 Çözümler 6 22 Eylül 2023 #19 Enes_06 dedi: Tek modül 16 GB TUF Gaming RAM alarak düzelttim zamanla 32 yaparım artık. Genişletmek için tıkla... RAM'lerde bir sorun yoktu sadece yazılım yoluyla sistemin RAM'ini donanıma ayırmışın.
Enes_06 dedi: Tek modül 16 GB TUF Gaming RAM alarak düzelttim zamanla 32 yaparım artık. Genişletmek için tıkla... RAM'lerde bir sorun yoktu sadece yazılım yoluyla sistemin RAM'ini donanıma ayırmışın.