R5 3400G sistemde CS:GO 120-300 FPS arasında değişiyor

The Yiğit

Hectopat
Makaleler
2
Yer
İstanbul
Daha fazla  
Meslek
Yazılım - Oyun Geliştiriciliği
Selam, CS:GO oynuyorum, fakat mapin bazı yerlerinde FPS 250-300'e çıkarken bazı yerlerinde 120-130'lara düşmesi normal midir? Mapin ağırlığına göre, haritadaki yerlerin detay yoğunluğuna göre tabii ki FPS farklılıkları olmalı ama bu kadar absürt olması normal midir? Mesela train mapinde T basede 300-350 alıyorum midde kapışırken veya gezinirken 140-150'lere düşüyor. Yoldaşta da aynı atölye haritalarında bot fazlaysa gene aynı. PC yeni. Ayarlar en düşükte. Oyun ayarları da ekran kartı ayarları da. APU sistem kullanıyorum Ryzen 5 3400G ve Dual 16 GB RAM. Bu normal midir veya engellenebilir mi? FPS'i stabil değerlerde tutabilir miyim yolu var mıdır?

Son düzenleyen: Moderatör:
Selam, CS:GO oynuyorum, fakat mapin bazı yerlerinde FPS 250-300'e çıkarken bazı yerlerinde 120-130'lara düşmesi normal midir? Mapin ağırlığına göre, haritadaki yerlerin detay yoğunluğuna göre tabii ki FPS farklılıkları olmalı ama bu kadar absürt olması normal midir? Mesela train mapinde t basede 300-350 alıyorum midde kapışırken veya gezinirken 140-150'lere düşüyor. Yoldaşta da aynı atölye haritalarında bot fazlaysa gene aynı. PC yeni. Ayarlar en düşükte. Oyun ayarları da ekran kartı ayarları da. APU sistem kullanıyorum Ryzen 5 3400G ve Dual 16 GB RAM. Bu normal midir veya engellenebilir mi? FPS'i stabil değerlerde tutabilir miyim yolu var mıdır?

Benim 1024x768 orta ayarlar en düşük 120 en yüksekte 200'leri görüyordum. 1920x1080p de en düşük ayarlarda 140-150 FPS civarı görüyordum. R5 Pro 3400G var bende de 16 GB RAM 3200 MHz.

Selam, CS:GO oynuyorum, fakat mapin bazı yerlerinde FPS 250-300'e çıkarken bazı yerlerinde 120-130'lara düşmesi normal midir? Mapin ağırlığına göre, haritadaki yerlerin detay yoğunluğuna göre tabii ki FPS farklılıkları olmalı ama bu kadar absürt olması normal midir? Mesela train mapinde t basede 300-350 alıyorum midde kapışırken veya gezinirken 140-150'lere düşüyor. Yoldaşta da aynı atölye haritalarında bot fazlaysa gene aynı. PC yeni. Ayarlar en düşükte. Oyun ayarları da ekran kartı ayarları da. APU sistem kullanıyorum Ryzen 5 3400G ve Dual 16 GB RAM. Bu normal midir veya engellenebilir mi? FPS'i stabil değerlerde tutabilir miyim yolu var mıdır?

Yumuşatma, gölgeler tarzı grafik ayarlarını açıkta mı oynuyorsun? Ben daha kötü bir sistem ile en Low ayarlarda 800x600 100 - 140 arası değişiyor, tabii senin dediğin gibi aşırı görüşün gerektiği alanlarda benim de FPS'im düşüyor.

Yumuşatma, gölgeler tarzı grafik ayarlarını açıkta mı oynuyorsun? Ben daha kötü bir sistem ile en Low ayarlarda 800x600 100 - 140 arası değişiyor, tabii senin dediğin gibi aşırı görüşün gerektiği alanlarda benim de FPS'im düşüyor.
hayır keskinleştirme hariç herşey en dusukte tabiki fps duser ama bukadarı anormal geldi bilemedim

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı