R5 3400G ve RTX 2060 darboğaz yapar mı?

Ben yanlış anladım. Herhalde işlemci ve ekran kartı birlikte alacak zannettim. Ayrıca Apu işlemci ile ekran kartı almak mantıksız. Fakat herhalde elinde vardı ondan ekran kartı alacak ayrı olarak.
Neden mantıksız? APU sistemler gayet iyi. Vega 11 RX560 seviyesinde oyun performansı sunuyor.
1400 liraya daha iyi performans verecek ekran kartı ve işlemci bul o zaman tartışırız:

Neden mantıksız? APU sistemler gayet iyi. Vega 11 RX560 seviyesinde oyun performansı sunuyor.
1400 liraya daha iyi performans verecek ekran kartı ve işlemci bul o zaman tartışırız:
Bulunmaz ? İntel masaüstleri için düzgün ve fiyat/performans ürünü apu üretmiyor diye biliyorum.
Arkadaş alacağım dememiş ki? Belliki APU sistemi var ona takviye yapacak
Hocam sen benim dediğimi sanırım kavrayamadın. Herifte zaten önceden APU sistem var takviye yapacakmış. Ben sonradan anladım yanlış anlamışım başta.

APU sisteme ekran kartı takviyesi yapmak mantıksız. İşlemciyi satıp daha performanslı bir model alınır öyle ekran kartı eklenebilir.

APU sisteme ekran kartı takviyesi yapmak mantıksız. İşlemciyi satıp daha performanslı bir model alınır öyle ekran kartı eklenebilir.
R5 3400G'ye 1660S takılabilir. Gayet de mantıklı olur.
İsteyen satar iyisini alır. Dediğini anladım. 2 grafik kartı saçma olur diyorsun. Tercihe bağlı dediğin de mantıklıymış.

R5 3400G'ye 1660S takılabilir. Gayet de mantıklı olur.
İsteyen satar iyisini alır. Dediğini anladım. 2 grafik kartı saçma olur diyorsun. Tercihe bağlı dediğin de mantıklıymış.
2 grafik kartı mantıksız demedim, fakat 3400G'yi 1200'e satıp 3500X alırsa çok daha iyi bir işlemcisi olur ekran kartında 1440P'de 2070S 3060Ti civarlarına kadar gider.

Uyarı! Bu konu 5 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı