R5 3500 sıcaklığı kaç derece olmalı?

sinOpro1

Hectopat
Daha fazla  
Daha önce stok soğutucu ile kullanıyordum, hiç derecesine falan bakmadım. Bugün soğutucum geldi. Aslında R5 5600 almıştım ama o daha gelmedi, o yüzden soğutucuyu takıp direkt bu işlemciyle çalıştırdım. Sıcaklık kaç derece olması gerekiyor? Bu soğutucu çok üst düzey diyorlardı, o yüzden sordum. Yanlış montaj yapmak istemem ve diğer işlemciye kalsın diye macunu çok az sürdüm. Şimdi uygulamadan bakıyorum ama saniyeler içinde çok değişiyor, sıcaklık bir 39, bir 45, bir 50. Kaç olması lazım?

Thermalright Peerless Assassin 140

Daha önce stok soğutucu ile kullanıyordum, hiç derecesine falan bakmadım. Bugün soğutucum geldi. Aslında R5 5600 almıştım ama o daha gelmedi, o yüzden soğutucuyu takıp direkt bu işlemciyle çalıştırdım. Sıcaklık kaç derece olması gerekiyor? Bu soğutucu çok üst düzey diyorlardı, o yüzden sordum. Yanlış montaj yapmak istemem ve diğer işlemciye kalsın diye macunu çok az sürdüm. Şimdi uygulamadan bakıyorum ama saniyeler içinde çok değişiyor, sıcaklık bir 39, bir 45, bir 50. kaç olması lazım?

Thermalright Peerless Assassin 140.

35-70 derece arası normal sayılır o yüzden aklınız kalmasın.

Hocam şimdi bir 45 dk kadar Fortnite girdim sıcaklık 60ı geçmiyor ama arada dalgalanıp 60 olduğu oluyor normal mi soğutucunun fanlarını yanlış takabileceğimden korkuyorum bir yardım eder misiniz? resim_2025-08-21_133148287.png

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı