R5 3500 ve RTX 2060 darboğaz yapar mı?

Makaleler
1
Daha fazla  
Merhaba, R5 3500 ve RTX 2060 darboğaz oluyor mu? Biliyorum çok konu açılmış lakin kesin bir kanıya varamadım. Darboğaz yaşadığını söyleyenler var yapmaz diyenler var. Kesin cevabı bilenler söylerse çok sevinirim.

Arkadaşlar, arada kaldım gerçekten, darboğaz yaşıyorum diyenler olmuş diğer konularda. Siz kesin eminsiniz yani darboğaz olmayacağından?
Darboğaz yaşayanlar tek kanal RAM kullanıyor olabilir, ekran kartı kullanımın %90'ın altına düşmesini darboğaz sanıyor olabilir (Böyle olanlar da var cidden. Ekran kartı kullanımı her zaman %95-100 sınırında olmak zorunda değil). Darboğaz olmaz.

Darboğaz yaşayanlar tek kanal RAM kullanıyor olabilir, ekran kartı kullanımın %90'ın altına düşmesini darboğaz sanıyor olabilir (Böyle olanlar da var cidden. Ekran kartı kullanımı her zaman %95-100 sınırında olmak zorunda değil). Darboğaz olmaz.
Çift kanal 16 GB 3000 Mhz RAM yeterli olur mu darboğaz olmaması için?

Uyarı! Bu konu 5 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı