R5 3500U laptop Squad oynatır mı?

• Konuyu başlatan bemol
  • Başlangıç Tarihi
  • Mesaj 26
  • Görüntüleme 1.128

bemol

Centipat
Daha fazla  
Merhaba, bende R5 3500U işlemcisi bulunan laptop var bende Squad diye bir oyun inceledim bayağı hoşuma gitti 720p Low'da ortalama 45 FPS alıyor. Ben de 1080p Low ayarlarda oynamak istiyorum sizce oynanır m? I ekstradan FPS artıracak ayar varsa yazarsanız çok mutlu olurum (not: Video 2 yıl önce çekilmiş ona göre yorum yaparsanız sevinirim)

Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

Merhaba, bende R5 3500U işlemcisi bulunan laptop var bende Squad diye bir oyun inceledim bayağı hoşuma gitti 720p Low'da ortalama 45 FPS alıyor. Ben de 1080p Low ayarlarda oynamak istiyorum sizce oynanır m? I ekstradan FPS artıracak ayar varsa yazarsanız çok mutlu olurum (not: Video 2 yıl önce çekilmiş ona göre yorum yaparsanız sevinirim)

Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

Minimum gereksinimlerden çok geride grafik kartı, oyun HD 7970 istiyor fakat işlemcideki Vega 8 yaklaşık yarısının altında güçte.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı