Çözüldü R5 3500X boşta iken mavi ekran hatası

Bu konu çözüldü olarak işaretlenmiştir. Çözülmediğini düşünüyorsanız konuyu rapor edebilirsiniz.
İşletim sistemi
Windows 10
Çözüm
BIOS sürümünü güncelle.

"sfc /scannow" rehberiin uygula.
SFC /scannow komutu nedir? Ne işe yarar? | Technopat Sosyal

Ekran kartı sürücünü güncelle. Eğer güncellemeyi bilmiyorsan söyle yardım edeyim.

BattlEye ve Riot Vanguard kaldır. Mavi ekran sorunun bitince tekrar yükleyebilirsin.

BIOS üzerinden XMP özelliğini kapat ve Memtest86 testi yap. Sonuçlarını paylaş.
Memtest86 ile RAM Testi - YouTube

Memtest86 USB'den Çalışan RAM Test Programı | Technopat Sosyal

USB portu olarak sadece klavye ve fare takılı kalsın. Diğer USB portları boşta kalsın. Klavye ve fare USB çıkışlarını farklı USB portlarına tak.
BIOS sürümünü güncelle.

Ekran kartı sürücünü güncelle. Eğer güncellemeyi bilmiyorsan söyle yardım edeyim.

BattlEye ve Riot Vanguard kaldır. Mavi ekran sorunun bitince tekrar yükleyebilirsin.

USB portu olarak sadece klavye ve fare takılı kalsın. Diğer USB portları boşta kalsın. Klavye ve fare USB çıkışlarını farklı USB portlarına tak.

Çözüm
Mavi ekran sorunun bitince tekrar yükleyebilirs

BIOS sürümünü güncelle.

Öncellikle teşekkür ederim. Biraz geç oldu ama anca zaman buldum. Memtest86 testi hariç diğer dediklerinizi yaptım ve şuanda hiçbir sıkıntı yok. Eğer tekrardan yaparsa Memtest86 testini yapıp buradan tekrardan paylaşırım.

Uyarı! Bu konu 5 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı