AXSENS Hectopat Katılım 29 Ocak 2020 Mesajlar 348 Makaleler 1 Çözümler 2 6 Şubat 2021 #1 İşlemci Ryzen 5 3500X, anakart A520M-PRO. Yük altında, stok soğutucu ile maksimum 64 derece gördüm. Kule tipi olursa iyi olur. Şimdiden teşekkürler. Son düzenleyen: Moderatör: 6 Şubat 2021
İşlemci Ryzen 5 3500X, anakart A520M-PRO. Yük altında, stok soğutucu ile maksimum 64 derece gördüm. Kule tipi olursa iyi olur. Şimdiden teşekkürler.
Dryondaime Megapat Katılım 27 Kasım 2016 Mesajlar 375 Yer Sakarya Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Nöbette doktor, nöbet dışında oyuncu :) 6 Şubat 2021 #2 Yük altında dediginiz durumun oyun olduğunu düşünüyorum. %100 işlemci kullanımının olduğu bir benchmark ile bakıp söyler misiniz? Sahsi kanaatim oyun sıcaklığınız 64 derece olsa bile absürd sorun degil bence bu.
Yük altında dediginiz durumun oyun olduğunu düşünüyorum. %100 işlemci kullanımının olduğu bir benchmark ile bakıp söyler misiniz? Sahsi kanaatim oyun sıcaklığınız 64 derece olsa bile absürd sorun degil bence bu.
PuMaT Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 7 Aralık 2017 Mesajlar 4.498 Makaleler 2 Çözümler 3 Yer Türkiye 6 Şubat 2021 #3 Soğutucuya gerek yok bence. Snowman M200 İşlemci Soğutucu Fiyatları, Özellikleri ve Yorumları | En Ucuzu Akakçe Snowman M200 İşlemci Soğutucu arıyorsan site site dolaşma! Akakçe'de piyasadaki tüm fiyatları karşılaştır, en ucuz fiyatı tek tıkla bul. www.akakce.com Snowman M200 Combo İşlemci Soğutucu Fiyatları, Özellikleri ve Yorumları | En Ucuzu Akakçe Snowman M200 Combo İşlemci Soğutucu arıyorsan site site dolaşma! Akakçe'de piyasadaki tüm fiyatları karşılaştır, en ucuz fiyatı tek tıkla bul. www.akakce.com
Soğutucuya gerek yok bence. Snowman M200 İşlemci Soğutucu Fiyatları, Özellikleri ve Yorumları | En Ucuzu Akakçe Snowman M200 İşlemci Soğutucu arıyorsan site site dolaşma! Akakçe'de piyasadaki tüm fiyatları karşılaştır, en ucuz fiyatı tek tıkla bul. www.akakce.com Snowman M200 Combo İşlemci Soğutucu Fiyatları, Özellikleri ve Yorumları | En Ucuzu Akakçe Snowman M200 Combo İşlemci Soğutucu arıyorsan site site dolaşma! Akakçe'de piyasadaki tüm fiyatları karşılaştır, en ucuz fiyatı tek tıkla bul. www.akakce.com
D Dreamy Bull Hectopat Katılım 21 Aralık 2020 Mesajlar 5.444 Makaleler 1 Çözümler 1 6 Şubat 2021 #4 RGB takıntın yoksa bu fiyata alınacak en iyisi: Arctic Freezer 7X Intel / AMD Uyumlu 2x Isı Borulu, PWM Fanlı İşlemci Soğutucu (AR-ACFRE00077A) - İşlemci Soğutucu - Overclock - PC Bileşenleri | Teknobiyotik Dark Freezer X120, 120mm 4pin PWM Fanlı, 4x Isı Borusu, Direkt Kontak AMD ve Intel Uyumlu İşlemci Soğutucu (DKCCX120) www.teknobiyotik.com Bütçeyi arttırabilirsen: Soğutucu & Fan - Kasa & Laptop Fanı - n11 Soğutucu & Fan ürünleri binlerce marka ve modelleri ile n11'de. Uygun fiyatlı Soğutucu & Fan çeşitleri ve özellikleri için hemen tıklayın. urun.n11.com
RGB takıntın yoksa bu fiyata alınacak en iyisi: Arctic Freezer 7X Intel / AMD Uyumlu 2x Isı Borulu, PWM Fanlı İşlemci Soğutucu (AR-ACFRE00077A) - İşlemci Soğutucu - Overclock - PC Bileşenleri | Teknobiyotik Dark Freezer X120, 120mm 4pin PWM Fanlı, 4x Isı Borusu, Direkt Kontak AMD ve Intel Uyumlu İşlemci Soğutucu (DKCCX120) www.teknobiyotik.com Bütçeyi arttırabilirsen: Soğutucu & Fan - Kasa & Laptop Fanı - n11 Soğutucu & Fan ürünleri binlerce marka ve modelleri ile n11'de. Uygun fiyatlı Soğutucu & Fan çeşitleri ve özellikleri için hemen tıklayın. urun.n11.com
AXSENS Hectopat Katılım 29 Ocak 2020 Mesajlar 348 Makaleler 1 Çözümler 2 6 Şubat 2021 #5 Dryondaime dedi: Yük altında dediginiz durumun oyun olduğunu düşünüyorum. %100 işlemci kullanımının olduğu bir benchmark ile bakıp söyler misiniz? Sahsi kanaatim oyun sıcaklığınız 64 derece olsa bile absürd sorun degil bence bu. Genişletmek için tıkla... Yük altında dediğim oyun içinde değil. CineBench R20 ve OCCT testlerinde 64 dereceyi geçmiyordu. 64 derece de yüksek bir değer değil biliyorum fakat yine de param varken almak istedim. Teşekkürler yanıtın için. PuMaT dedi: Soğutucuya gerek yok bence. Snowman M200 İşlemci Soğutucu Fiyatları, Özellikleri ve Yorumları | En Ucuzu Akakçe Snowman M200 İşlemci Soğutucu arıyorsan site site dolaşma! Akakçe'de piyasadaki tüm fiyatları karşılaştır, en ucuz fiyatı tek tıkla bul. www.akakce.com Snowman M200 Combo İşlemci Soğutucu Fiyatları, Özellikleri ve Yorumları | En Ucuzu Akakçe Snowman M200 Combo İşlemci Soğutucu arıyorsan site site dolaşma! Akakçe'de piyasadaki tüm fiyatları karşılaştır, en ucuz fiyatı tek tıkla bul. www.akakce.com Genişletmek için tıkla... Dreamy Bull dedi: RGB takıntın yoksa bu fiyata alınacak en iyisi: Arctic Freezer 7X Intel / AMD Uyumlu 2x Isı Borulu, PWM Fanlı İşlemci Soğutucu (AR-ACFRE00077A) - İşlemci Soğutucu - Overclock - PC Bileşenleri | Teknobiyotik Dark Freezer X120, 120mm 4pin PWM Fanlı, 4x Isı Borusu, Direkt Kontak AMD ve Intel Uyumlu İşlemci Soğutucu (DKCCX120) www.teknobiyotik.com Bütçeyi arttırabilirsen: Soğutucu & Fan - Kasa & Laptop Fanı - n11 Soğutucu & Fan ürünleri binlerce marka ve modelleri ile n11'de. Uygun fiyatlı Soğutucu & Fan çeşitleri ve özellikleri için hemen tıklayın. urun.n11.com Genişletmek için tıkla... Teşekkürler.
Dryondaime dedi: Yük altında dediginiz durumun oyun olduğunu düşünüyorum. %100 işlemci kullanımının olduğu bir benchmark ile bakıp söyler misiniz? Sahsi kanaatim oyun sıcaklığınız 64 derece olsa bile absürd sorun degil bence bu. Genişletmek için tıkla... Yük altında dediğim oyun içinde değil. CineBench R20 ve OCCT testlerinde 64 dereceyi geçmiyordu. 64 derece de yüksek bir değer değil biliyorum fakat yine de param varken almak istedim. Teşekkürler yanıtın için. PuMaT dedi: Soğutucuya gerek yok bence. Snowman M200 İşlemci Soğutucu Fiyatları, Özellikleri ve Yorumları | En Ucuzu Akakçe Snowman M200 İşlemci Soğutucu arıyorsan site site dolaşma! Akakçe'de piyasadaki tüm fiyatları karşılaştır, en ucuz fiyatı tek tıkla bul. www.akakce.com Snowman M200 Combo İşlemci Soğutucu Fiyatları, Özellikleri ve Yorumları | En Ucuzu Akakçe Snowman M200 Combo İşlemci Soğutucu arıyorsan site site dolaşma! Akakçe'de piyasadaki tüm fiyatları karşılaştır, en ucuz fiyatı tek tıkla bul. www.akakce.com Genişletmek için tıkla... Dreamy Bull dedi: RGB takıntın yoksa bu fiyata alınacak en iyisi: Arctic Freezer 7X Intel / AMD Uyumlu 2x Isı Borulu, PWM Fanlı İşlemci Soğutucu (AR-ACFRE00077A) - İşlemci Soğutucu - Overclock - PC Bileşenleri | Teknobiyotik Dark Freezer X120, 120mm 4pin PWM Fanlı, 4x Isı Borusu, Direkt Kontak AMD ve Intel Uyumlu İşlemci Soğutucu (DKCCX120) www.teknobiyotik.com Bütçeyi arttırabilirsen: Soğutucu & Fan - Kasa & Laptop Fanı - n11 Soğutucu & Fan ürünleri binlerce marka ve modelleri ile n11'de. Uygun fiyatlı Soğutucu & Fan çeşitleri ve özellikleri için hemen tıklayın. urun.n11.com Genişletmek için tıkla... Teşekkürler.