Hamza Ensar Sağlam Megapat Zamanın Tanığı İlk 5 Haneli Mesajınız! Katılım 13 Haziran 2020 Mesajlar 19.064 Makaleler 15 Çözümler 40 Yer Ankara Daha fazla Cinsiyet Erkek 11 Şubat 2021 #21 Is That A SKYLINE dedi: AMD'de saf bilek gücü var ama hocam. Tek dezavantajı bana göre oyunlar yavaş yavaş Ray Tracing'e geçiyor ve AMD'de RTX özelliği yok. Genişletmek için tıkla... Ben de AMD'ciyim ama maalesef 1660S daha iyi RX 5500 XT'den.
Is That A SKYLINE dedi: AMD'de saf bilek gücü var ama hocam. Tek dezavantajı bana göre oyunlar yavaş yavaş Ray Tracing'e geçiyor ve AMD'de RTX özelliği yok. Genişletmek için tıkla... Ben de AMD'ciyim ama maalesef 1660S daha iyi RX 5500 XT'den.
legendrewbo Hectopat Katılım 15 Ocak 2021 Mesajlar 735 Çözümler 7 Yer İstanbul 11 Şubat 2021 #22 Is That A SKYLINE dedi: AMD'de saf bilek gücü var ama hocam. Tek dezavantajı bana göre oyunlar yavaş yavaş Ray Tracing'e geçiyor ve AMD'de RTX özelliği yok. Genişletmek için tıkla... Hocam AMD'nin 6000 serisinde Ray Tracing var diye biliyorum.
Is That A SKYLINE dedi: AMD'de saf bilek gücü var ama hocam. Tek dezavantajı bana göre oyunlar yavaş yavaş Ray Tracing'e geçiyor ve AMD'de RTX özelliği yok. Genişletmek için tıkla... Hocam AMD'nin 6000 serisinde Ray Tracing var diye biliyorum.
Hamza Ensar Sağlam Megapat Zamanın Tanığı İlk 5 Haneli Mesajınız! Katılım 13 Haziran 2020 Mesajlar 19.064 Makaleler 15 Çözümler 40 Yer Ankara Daha fazla Cinsiyet Erkek 11 Şubat 2021 #23 legendrewbo dedi: Hocam AMD'nin 6000 serisinde Ray Tracing var diye biliyorum. Genişletmek için tıkla... Var ama çok performanssız.
legendrewbo dedi: Hocam AMD'nin 6000 serisinde Ray Tracing var diye biliyorum. Genişletmek için tıkla... Var ama çok performanssız.
Is That A SKYLINE Hectopat Katılım 3 Ocak 2021 Mesajlar 2.308 Çözümler 7 Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek R34'ün direksiyonu. 11 Şubat 2021 #24 legendrewbo dedi: Hocam AMD'nin 6000 serisinde Ray Tracing var diye biliyorum. Genişletmek için tıkla... Yok diye biliyorum hocam. AMD fanları tepki göstermişti diye hatırlıyorum. Hamza Ensar Sağlam dedi: Var ama çok performanssız. Genişletmek için tıkla... Demekki varmış ama az.
legendrewbo dedi: Hocam AMD'nin 6000 serisinde Ray Tracing var diye biliyorum. Genişletmek için tıkla... Yok diye biliyorum hocam. AMD fanları tepki göstermişti diye hatırlıyorum. Hamza Ensar Sağlam dedi: Var ama çok performanssız. Genişletmek için tıkla... Demekki varmış ama az.
Hamza Ensar Sağlam Megapat Zamanın Tanığı İlk 5 Haneli Mesajınız! Katılım 13 Haziran 2020 Mesajlar 19.064 Makaleler 15 Çözümler 40 Yer Ankara Daha fazla Cinsiyet Erkek 11 Şubat 2021 #25 Is That A SKYLINE dedi: Yok diye biliyorum hocam. AMD fanları tepki göstermişti diye hatırlıyorum. Demekki varmış ama az. Genişletmek için tıkla... RX 6900 XT RTX 3070 gibi bir performans veriyor RTX açınca.
Is That A SKYLINE dedi: Yok diye biliyorum hocam. AMD fanları tepki göstermişti diye hatırlıyorum. Demekki varmış ama az. Genişletmek için tıkla... RX 6900 XT RTX 3070 gibi bir performans veriyor RTX açınca.