Horseman Megapat Katılım 4 Haziran 2016 Mesajlar 317 Çözümler 3 Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek web dizayn - modcu 8 Şubat 2023 #1 RAM 16 gb SSD veya HDD modeli adata 512 nvme Ekran kartı rx 5600 xt Anakart msı b450m a pro max İşlemci r5 3500x Arkadaşlar OBS ile oyun kayıt alırken video kasıyor bunu nasıl çözebilirim veya ayarları nasıl olmalı? Bu donanımlar video çekmek için yeterli midir değil midir?
Arkadaşlar OBS ile oyun kayıt alırken video kasıyor bunu nasıl çözebilirim veya ayarları nasıl olmalı? Bu donanımlar video çekmek için yeterli midir değil midir?
Memocukk Hectopat Katılım 16 Kasım 2022 Mesajlar 1.022 Çözümler 2 Daha fazla Cinsiyet Erkek 8 Şubat 2023 #2 Horseman dedi: Arkadaşlar OBS ile oyun kayıt alırken video kasıyor bunu nasıl çözebilirim veya ayarları nasıl olmalı? Bu donanımlar video çekmek için yeterli midir değil midir? Genişletmek için tıkla... Bir arkadaşımda Ryzen 5 3500X kullaniyor obste sorun yaşıyor yayınları kasiyordu 6 çekirdek toplam iş parçacığı 6 olduğundan yetişemiyor olabilir oyun için sadece diye biliyorum. Artı 0 Eksi
Horseman dedi: Arkadaşlar OBS ile oyun kayıt alırken video kasıyor bunu nasıl çözebilirim veya ayarları nasıl olmalı? Bu donanımlar video çekmek için yeterli midir değil midir? Genişletmek için tıkla... Bir arkadaşımda Ryzen 5 3500X kullaniyor obste sorun yaşıyor yayınları kasiyordu 6 çekirdek toplam iş parçacığı 6 olduğundan yetişemiyor olabilir oyun için sadece diye biliyorum.
KS KS Horseman Megapat Katılım 4 Haziran 2016 Mesajlar 317 Çözümler 3 Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek web dizayn - modcu 8 Şubat 2023 #3 Video kodlayıcı işlemci yaptığımızda kasması normalde ekran kartı yapıyoruz yine olmuyor hafif tıkanıklık var bir çözümü yok mudur acaba Veya başka bir önerebileceğiniz video kayıt programı var mı? Artı 0 Eksi
Video kodlayıcı işlemci yaptığımızda kasması normalde ekran kartı yapıyoruz yine olmuyor hafif tıkanıklık var bir çözümü yok mudur acaba Veya başka bir önerebileceğiniz video kayıt programı var mı?
Memocukk Hectopat Katılım 16 Kasım 2022 Mesajlar 1.022 Çözümler 2 Daha fazla Cinsiyet Erkek 9 Şubat 2023 #4 Horseman dedi: Video kodlayıcı işlemci yaptığımızda kasması normalde ekran kartı yapıyoruz yine olmuyor hafif tıkanıklık var bir çözümü yok mudur acaba. Veya başka bir önerebileceğiniz video kayıt programı var mı? Genişletmek için tıkla... Önceliği ileriye alabilirsiniz hem Görev Yöneticisinden hem de OBS içinden başka bilmiyorum hocam. Artı 0 Eksi
Horseman dedi: Video kodlayıcı işlemci yaptığımızda kasması normalde ekran kartı yapıyoruz yine olmuyor hafif tıkanıklık var bir çözümü yok mudur acaba. Veya başka bir önerebileceğiniz video kayıt programı var mı? Genişletmek için tıkla... Önceliği ileriye alabilirsiniz hem Görev Yöneticisinden hem de OBS içinden başka bilmiyorum hocam.