Baran Toprak koç
Hectopat
4500 alıp, 2. elden satabilirsiniz.
R5 5600 isteyin gerekirse fiyat farkı verin alın. Para iadesi alırsanız 1K ya işlemci alamazsınız.Aldığımız fiyat 1065 TL. Şu an 1065 TL'ye işlemci yok galiba.
1065 TL.
AMD Ryzen 5 3500X işlemcimizin bozulması ve tamir edilememesi üzerine İtopya muadil olarak AMD Ryzen 5 4500 teklif etti. AMD Ryzen 5 4500'e geçersek bilgisayarda yavaşlama olur mu?
R5 5600 isteyin gerekirse fiyat farkı verin alın. Para iadesi alırsanız 1K ya işlemci alamazsınız.
AMD Ryzen 5 5600 talep ettiğimizde fiyatından 1065 TL (bozulan işlemciyi aldığımız para) çıkartıp kalan ücreti isteyeceklerdir bu durumda para iadesini kabul etmiş oluruz.R5 5600 isteyin gerekirse fiyat farkı verin alın. Para iadesi alırsanız 1K ya işlemci alamazsınız.
Rapor vesaire verilmedi. Telefon üzerinden teklif yapıldı.Anladigım kadariyla islemciyi garantiye verdiniz yapılamadı RMA raporu verdiler size iade veya değişim çiktı gecen haftada bana aynisi oldu Gigabyte B550 Pro p serisi 15 günluk anakart arizalandi endek bilişime verdim yapilamadı raporu aldim faturayla beraber Trendyol iade olusturdum satici firma para ödedi 3 günde.
Varda dandik o fiyatlara işlemciler.
Sahibindende Ryzen 5 2600 2.el 1100 kusurda gordüm.
Bunun yazılı olduğu bir kanun var mı? İtopya'ya söylesek.R5 5600 teklif edin. Aynısını veya bir üst modelini vermek zorundalar.
THHBunun yazılı olduğu bir kanun var mı? İtopya'ya söylesek.
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.