R5 3550H GTX 1650 GTA 5 kasıyor

Xanfar38

Decapat
GTA 5 indirip oyuna girdim fakat en düşük ayarda bile 20-30 FPS arası alıyorum. Normalde Very High'da 60+ FPS almam gerekirdi. Ekran kartı Driver'ları güncel.

İşlemci: Ryzen 5 3550H Ekran Kartı: GTX 1650 4 GB RAM: 8 GB

Son düzenleyen: Moderatör:
Başlat r tuşlarına aynanda basın gelen ekrana DxDiag yazıp enterlıyın gelen ekranda sistem ve ekran bölümleriin resmini çekip gönderin.
Başlat r tuşlarına aynanda basın gelen ekrana DxDiag yazıp enterlıyın gelen ekranda sistem ve ekran bölümleriin resmini çekip gönderin.

DxDiag hepsi küçük harf yazın.

Nvidia denetim masasından GTX 1650 ekran kartını seçin.

DxDiag hepsi küçük harf yazın.

Dosya Ekleri

• dxdiag.png
    17,7 KB · Görüntüleme: 56
  • dxdiag2.png
    15,3 KB · Görüntüleme: 63
  • dxdiag3.png
    14,8 KB · Görüntüleme: 59

Sisteminizde iki tane ekran kartı var sistem hangisini kullanıyor Vega 8 kullanırsa tabii ki de 20-30 FPS allırsınız eğer GeForce 1650 kullansaydı 50-60 FPS alırdınız. Ve belliki sisteminiz Vega 8'i kullanıyor yani hem işlemci hem ekran kartı özelliği olan cihazı.

GeForce 1650 kullanıyor. Nvidia panelinden default'a aldım. Ayrıca "Run with graphics processor" kısmından 1650'yi seçerek açtım.

@FurkaanK DxDiag niye istedin anlamadım? 2. ekran kartını görmek içinse zaten R5 3550H dahili olarak Vega 8 ekran kartına sahip.
@FurkişbilgisayarManyağı neye bakmak için istiyorsunuz?
Ben de anlamadım ne için.

@Xanfar38 Yüksek performans güç planı oluşturup oyuna tekrar girer misin? Olmaz ise Afterburner ile oyundaki değerleri paylaşman gerekli.

dostum,bilgisayarın vega graphichi kullanıyor.Yapman gereken denetım masasından gtx 1650 ti yi seçmen olacak.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…