R5 3550H sistemde GTA 5 kasıyor

emir312

Decapat
Daha fazla  
Merhabalar. GTA 5'de eskiden kasmadan akıcı bir şekilde oynuyorum ancak şu an tekrar yükledim ama şu an yükledigimde akıcı bir şekilde oynayamıyorum. Hiçbir şekilde donma yok ama kasma var yani akıcı degil ve bu sinir bozucu. Neden oldugunu bilmiyorum. Ekran kartının yarısını kullanıyor sadece GTA 5 aşagıdaki fotoda belirttigim gibi sistemim bu AMD Ryzen 5 3550H with Radeon Vega Mobile GFX 2.10 GHz Windows 10 ve 8 GB RAM'ı var.

Dosya Ekleri

• Adsız.png
    Adsız.png
    914,4 KB · Görüntüleme: 66
APU işlemcili laptop ile 1440p oyun deneyimi için bana normal geldi :)
Ayarlarınızı ve kaç FPS aldığınızı da gösterin.

Grafik ayarlarınızda problem var gibi gözüküyor. 1440p çözünürlüktesiniz ve ekran kartı belleğinin kullanımına göre grafik ayarlarınız biraz yüksek. Oyunun tavsiye ettiği grafik ayarlarını deneyin ve çözünürlüğünüzü maksimum 1080p'ye ayarlayın. Eğer sorun yine devam ederse 768p çözünürlük de deneyebilirsiniz.

O işlemcinin yanında en az 1050 vardır. Harici kartın nedir? Ayrıca 2K grafik için normal.

GTX 1050 mobil 3 GB olduğundan dolayı en az GTX 1650 olmalı. Fakat olsa belirtirdi diye düşünüyorum.
Yanlış biliyormuşum GTX 1050 4 GB varmış.

@emir312 Harici ekran kartınız var mı?

GTX 1050 mobil 3 GB olduğundan dolayı en az GTX 1650 olmalı. fakat olsa belirtirdi diye düşünüyorum.
Yanlış biliyormuşum GTX 1050 4 GB varmış.

@emir312 harici ekran kartınız var mı?

Kusura bakmayın belirtmeyi unutmuşum NVIDIA GeForce GTX 1650 var.
Belirttigim fotografta ekran ayarını nasıl yapmalıyım kasmaması için ama çok görüntüsü düşük olmasa güzel olur.

Son düzenleyen: Moderatör:
Kusura bakmayın belirtmeyi unutmuşum NVIDIA GeForce GTX 1650 var.
Belirttigim fotografa ekran ayarını nasıl yapmalıyım kasmaması için ama çok görüntüsü düşük olmasa güzel olur

1920X-1080p tüm ayarlar high Shadow medium MSAA 2X yapıp dener misin?

Ne yazik ki hala kasma var.

Görev çubuğunun en sağındaki batarya ikonuna sağ tıklayarak güç seçeneklerine girin ve yüksek performans ayarlayın.
NVIDIA Denetim Masası'na girip her sekmeden ekran görüntüsü yollayın.

Ayrıca laptopu şarja takın, öyle oynayın.

Görev çubuğunun en sağındaki batarya ikonuna sağ tıklayarak güç seçeneklerine girin ve yüksek performans ayarlayın.
NVIDIA Denetim Masası'na girip her sekmeden ekran görüntüsü yollayın.

Ayrıca laptopu şarja takın, öyle oynayın.

Dosya Ekleri

• Ekran Alıntısı.PNG
    Ekran Alıntısı.PNG
    7,2 KB · Görüntüleme: 42
  • Ekran Alıntısı.PNG
    Ekran Alıntısı.PNG
    7,7 KB · Görüntüleme: 44
  • Ekran Alıntısı.PNG
    Ekran Alıntısı.PNG
    8,6 KB · Görüntüleme: 51
  • Ekran Alıntısı.PNG
    Ekran Alıntısı.PNG