R5 3600 açılış süresi ve sıcaklık

Ben de kurcalamaktan korkuyordum, sonra kurcaladım bir şey olmadı.
Ama fastboot'u ultra yapınca bilgisayar açılırken anakart yazısı ekranı gelmiyor ya oradan bios'a giremiyorsunuz yani direkt orayı es geçtiği için.
Başlatta yeniden başlat seçeneğine SHİFT'e basılı tutarak giriş yapılabiliniyor sadece fastboot açıkken. Bilginiz olsun şimdiden.

Evet hocam onu dün biryerde okumuştum o yüzden sadece açık yaptım bios zamanı 9.4 saniye suanda csm olayını da denemek lazım. Genel olarak bu ana kartı kullanan arkadaşların süresi aynı mı acana

Evet hocam onu dün biryerde okumuştum o yüzden sadece açık yaptım bios zamanı 9.4 saniye suanda csm olayını da denemek lazım. Genel olarak bu ana kartı kullanan arkadaşların süresi aynı mı acana
Hocam ben biosa bakmadım fakat sanırım ultra da benim fastboot bölümüm.
Çünkü gigabyte logosu gelmiyor, direk win açılıyor tahminen 4-5 saniye sürüyor benim bilgisayarın açılması.
Tabi bu sadece anakartla ilgili değil, kullandığınız SSD'nin okuma yazma hızı da bunu etkiler.

Hocam ben biosa bakmadım fakat sanırım ultra da benim fastboot bölümüm.
Çünkü gigabyte logosu gelmiyor, direk win açılıyor tahminen 4-5 saniye sürüyor benim bilgisayarın açılması.
Tabi bu sadece anakartla ilgili değil, kullandığınız SSD'nin okuma yazma hızı da bunu etkiler.
Sizin anakarta b450m s2h mı acaba?
Nvme ssd kullanıyorum aslında okuma yazma hızları yüksek hocam. Ben fastboot olayını açıkta kullanıyorum oda tahminen 1 2 saniye farkettirir.

9 saniye gayet ideal bir süre. Benim bilgisayar bazen 5.4 oluyor bazen 9 kafasına göre takılıyor. Hızlı önyükleme açık ve ne kadar program varsa başlangıçta çalışıyor. Bunlarında etkisi oluyordur illa ki.

9 saniye gayet ideal bir süre. Benim bilgisayar bazen 5.4 oluyor bazen 9 kafasına göre takılıyor. Hızlı önyükleme açık ve ne kadar program varsa başlangıçta çalışıyor. Bunlarında etkisi oluyordur illa ki.

Kesinlikle en azından benim gibi hdd den geçen biri için çok hızlı. Merak ettiğim bir problem olup olmadığı veya kullanılabilir bir güç var ise kullanmamış olmak istemem :)

Uyarı! Bu konu 6 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Geri
Yukarı