Ertugrul96 Hectopat Katılım 15 Şubat 2017 Mesajlar 64 18 Mayıs 2020 #1 Bu sistem alınır mı, nereden almalıyım? Virüs nedeniyle kargolar çok yavaş, İtopya'nın kargo hızı nasıl acaba bu aralar? Son düzenleyen: Moderatör: 18 Mayıs 2020
Bu sistem alınır mı, nereden almalıyım? Virüs nedeniyle kargolar çok yavaş, İtopya'nın kargo hızı nasıl acaba bu aralar?
Nötrino__ Femtopat Katılım 27 Temmuz 2020 Mesajlar 92 1 Ağustos 2020 #2 Ertugrul96 dedi: Eki Görüntüle 566260 Bu sistem alınır mı, nereden almalıyım? Virüs nedeniyle kargolar çok yavaş, İtopya'nın kargo hızı nasıl acaba bu aralar? Genişletmek için tıkla... Hocam konuyu hortlatıyorum ama sistemi aldınız mı? Memnun musunuz?
Ertugrul96 dedi: Eki Görüntüle 566260 Bu sistem alınır mı, nereden almalıyım? Virüs nedeniyle kargolar çok yavaş, İtopya'nın kargo hızı nasıl acaba bu aralar? Genişletmek için tıkla... Hocam konuyu hortlatıyorum ama sistemi aldınız mı? Memnun musunuz?
Ertugrul96 Hectopat Katılım 15 Şubat 2017 Mesajlar 64 1 Ağustos 2020 #3 Nötrino__ dedi: Hocam konuyu hortlatıyorum ama sistemi aldınız mı? Memnun musunuz? Genişletmek için tıkla... Bu sistemi almadım 2060 Super'li bir sistem topladım.
Nötrino__ dedi: Hocam konuyu hortlatıyorum ama sistemi aldınız mı? Memnun musunuz? Genişletmek için tıkla... Bu sistemi almadım 2060 Super'li bir sistem topladım.