En ucuz Arctic LIQUID FREEZER II 240 İşlemci Sıvı Soğutucu fiyatları için 6 taksit ve indirimleri kaçırma! Arctic LIQUID FREEZER II 240 İşlemci Sıvı Soğutucu özelliklerini incele, 4.349,00 TL'den başlayan fırsatları yakala!
Hocam 240mm sıvı soğutmalar içinde en f/p ürünlerden birisi. Overclock yapacaksınız diye düşünüyorum. 4.2 GHz yaptığınızı var sayarsak 60 derecenin üstüne çıkacağını hiç sanmıyorum.
Anakart markanız ne? BIOS üzerinden de ayarlayabilirsiniz ama anakart üreticisinin masaüstünde BIOS ayarlarını görmek ve fan ayarlarını değiştirmek için bir programı, yazılımı olması lazım.
Açıkçası bence derece çok iyi fakat çok sesli çalışıyor. Bu yüzden sıvı soğutma istemiştim fakat Bu işlemci için iyi bir ayar yapıp sesli çalışmasını engelleyip aynı zamanda çok da sıcak olmamasını sağlayabileceksem gerek yok. Sizce ne yapmalıyım
Anakart markanız ne? BIOS üzerinden de ayarlayabilirsiniz ama anakart üreticisinin masaüstünde BIOS ayarlarını görmek ve fan ayarlarını değiştirmek için bir programı, yazılımı olması lazım.