R5 3600 için ekran kartı önerisi

Tek sensin evet.

Bütçe kısıtlıysa elden bir şey gelmez ya da tamamen fiyat/performans aranıyorsa tabii ki AMD. Ben yine de bir tık fazla verip daha iyi bir teknolojiyi seçerim. Şöyle bir sorun var, AMD'nin teknolojileri yeteri kadar iyi değil. Görsel anlamda oluşan sorunlardan kullanan herkes farkında. Sen sadece buraya belli bir kartı dövmeye veya övmeye gelmişsin. Burada arkadaşa parasını en iyi şekilde kullanması için öneri vermeye geldik. Sebep bile veremeden, bilgi katmadan sadece savunuculuk yapıyorsun. Umarım forumu açan kişi senin taraflılığını fark eder.

Son düzenleyen: Moderatör:
Güncel olarak Ryzen 5 3600 işlemciye hangi ekran kartı alınır? Sıfır veya ikinci el. Bir miktar darboğaz olmasında sakınca yok, belki işlemciyi güncelleyebilirim ileride.
Bende aynı işlemciyi kullanıyorum. 1660 Ti ile sıfır darboğaz.

Bütçe kısıtlıysa elden bir şey gelmez ya da tamamen fiyat/performans aranıyorsa tabii ki AMD. Ben yine de bir tık fazla verip daha iyi bir teknolojiyi seçerim. Şöyle bir sorun var, AMD'nin teknolojileri yeteri kadar iyi değil. Görsel anlamda oluşan sorunlardan kullanan herkes farkında. Sen sadece buraya belli bir kartı dövmeye veya övmeye gelmişsin. Burada arkadaşa parasını en iyi şekilde kullanması için öneri vermeye geldik. Sebep bile veremeden, bilgi katmadan sadece savunuculuk yapıyorsun. Umarım forumu açan kişi senin taraflılığını fark eder.

3060 ile 6600'ün fiyat farkını bilmiyorsun. Belki konuyu açan kişinin bütçesi kısıtlı. Buna en iyi öneri 6600 olması lazım. Herkes senin gibi bir tık fazla veremiyor. Herkes farkındaymış, bir tek ben mi sorun yaşamadım? Yıl olmuş 2025, halen AMD kötü diyorsunuz. Biraz araştır.

Butceye bagli rx6700/xt ve 6600 XT onerebilirim. Ikinci el. Ayni islemci ile 6600 XT kullanıyorum. Mumkunse VRAM'den kaynakli RX6700 bakin. Bütçe yeterse XT. Ama 6600XT'de uzmez 3060 yerine.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı