R5 3600 için ekran kartı tavsiyesi

Bütçe
Belirsiz
AMD Ryzen 5 3600 işlemcisine uygun darboğaz yapmayacak, uygun bir ekran kartı önerebilir misiniz? RTX-GTX fark etmez ama AMD olmasın. Aynı zamanda çok uçuk fiyatlara bütçem yetmez. Ucuz, iyi performans veren bir kart istiyorum.

Bütçe belirlemedim.

Son düzenleyen: Moderatör:

GTX 1030'dan başka uygun fiyatlı ve performansı idare edecek başka bir GPU yok şu an. Bütçeyi tam belirtseydiniz iyi olurdu. RTX, GTX farketmez demişsiniz fakat RTX 2060 gibi giriş model bile 8 bin TL.

Elinizdeki sistemi komple satın. 2 ay içerisinde LHR ekran kartları çıkar diye umuyorum. Çıkmasa bile kesinlikle ekran kartını tek başına almayın. Hazır sistemle beraber almak çok çok daha mantıklı.

Elinizdeki sistemi komple satın. 2 ay içerisinde LHR ekran kartları çıkar diye umuyorum. Çıkmasa bile kesinlikle ekran kartını tek başına almayın. Hazır sistemle beraber almak çok çok daha mantıklı.
Hazır sistem alamam bazı pc bileşenleri elimde mevcut. Ayrıca hazır sistemler çok pahalı kendim toplasam daha uygun olur benim için.

Hazır sistem alamam bazı pc bileşenleri elimde mevcut. Ayrıca hazır sistemler çok pahalı kendim toplasam daha uygun olur benim için.
RTX 2060 sistemler kampanyalarla 8-9 bin TL'ye satılıyor. Siz sadece ekran kartına 8.000 vereyim diyorsunuz. Sizin kararınız tabi saygı duyarım.

Uyarı! Bu konu 5 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Yeni mesajlar

Geri
Yukarı