R5 3600 icin soğutucu önerisi

Nicodoz

Hectopat

Bu site üzerinde çoğu soğutucuda indirim var arkadaşlar. İşlemcim AMD Ryzen 5 3600. maximum bütçem 500 TL önerebileceğiniz soğutucu var mıdır? Dahili farklı sitelerden de olabilir?

Bu arada stok fanla boşta 60 derecede çalışıyor işlemci. Bu normal değil yahu :/

Bu site üzerinde çoğu soğutucuda indirim var arkadaşlar. İşlemcim AMD Ryzen 5 3600. maximum bütçem 500 TL önerebileceğiniz soğutucu var mıdır? Dahili farklı sitelerden de olabilir?

Bu arada stok fanla boşta 60 derecede çalışıyor işlemci. Bu normal değil yahu :/
Snowman T6 Ultra kullanıyorum.Aynı işlemci bendede var.Valorant oyununda 58 Cod Warzone'da 63 üstünü görmedim.

İşlemcimiz aynı Snowman T6 Ultra aldım 150 TL 1 sene önce boşta 38 derece yükte 60 derece çok iyi.

İşlemcimiz aynı Snowman T6 Ultra aldım 150 TL 1 sene önce boşta 38 derece yükte 60 derece çok iyi.

Snowman T6 Ultra kullanıyorum. Aynı işlemci bende de var. Valorant oyununda 58 CoD Warzone'da 63 üstünü görmedim.

Vallahi fiyatı da bayağı uygunmuş. Bir de yorumlarınız alt alta sıralanmış sponsorlu reklam gibi haha :) önceki sıcaklık değerlerinizi hatırlıyor musunuz peki almadan önceki?

Vallahi fiyatı da bayağı uygunmuş. Bir de yorumlarınız alt alta sıralanmış sponsorlu reklam gibi haha :) önceki sıcaklık değerlerinizi hatırlıyor musunuz peki almadan önceki?
Aynı seninki gibiydi.Hatta yüke sokmuştum 90 dereceyi gördü kasadan ses çıkmaya başlayınca testi kapatmıştım.

B

Bende stock fan var boşta 0 Valorant'ta 20 derece 😀 sende sorun olabilir.

Buz tutarak bozulabilir dikkat et :)
Aynı seninki gibiydi. Hatta yüke sokmuştum 90 dereceyi gördü kasadan ses çıkmaya başlayınca testi kapatmıştım.

S-224 XT - bu soğutucu hakkında fikrin var mıdır peki? Ya sizin dediğinizi ya da bunu alacağım. Performans olarak birebir olduklarını daha sessiz olduğunu ve yanında gönderdikleri termal macunun çok kaliteli olduğunu söylüyorlar. T6 Ultra alınırsa ekstra macunda alınması gerekiyormuş galiba.

Buz tutarak bozulabilir dikkat et :)

S-224 XT - bu soğutucu hakkında fikrin var mıdır peki? Ya sizin dediğinizi ya da bunu alacağım. Performans olarak birebir olduklarını daha sessiz olduğunu ve yanında gönderdikleri termal macunun çok kaliteli olduğunu söylüyorlar. T6 Ultra alınırsa ekstra macunda alınması gerekiyormuş galiba.
ID Cooling'in T6 Ultradan birkaç derece daha iyi performans verdiğini biliyorum.T6 Ultra'nın termal macununu kullandım,bir sıkıntı yaşamadım.Boşta 35 derece civarı.İdarelik sürebilirsin,6 ay sonra falan daha iyisini alırsın ya da hiç sürmezsin ayrı termal macun sipariş edersin o sana kalmış.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı