Çözüldü R5 3600 ile B450M S2H F30 sürümü uyumlu mu?

Bu konu çözüldü olarak işaretlenmiştir. Çözülmediğini düşünüyorsanız konuyu rapor edebilirsiniz.
Daha fazla  
Arkadaşlar Ryzen 5 3600 aldım fakat B450M S2H anakarta taktım ve görüntü yok. BIOS en son F30 sürümündeydi.
Bu sürüme uyumlu değil mi? Değilse nasıl güncellerim görüntü yokken?

Çözüm
F30 sürümünden direkt en son sürüme geçebilir miyim?
Hayır geçemezsiniz, anakartınızın sitesinde bununla ilgili detaylar verilmiş.

1645540891754.png

F40'ın açıklama yerine bakarsanız Eski bir sürümdeyseniz öncelikle F32'ye ondan sonra en son sürüme güncellemeniz gerektiği yazıyor, bundan sonra gelen BIOS sürümlerinde de aynı bilgi verilmiş önce F32'yi yüklediğinize emin olun diye.

Sanırım F30 3000 serisine hazır değil. Ryzen 3000 serisi mayıs ayında tanıtılmış senin BIOS sürümün Nisan ayına ait. Ryzen 3000 ile ilgili şeyler üst BIOS sürümlerinde var. Anakarta ilk defa 3600'ü takmıyorsun değil mi?

Eski işlemci duruyorsa onu takıp BIOS'u güncelle sonra yeni işlemciyi tak, eğer eski işlemci durmuyorsa bir yerden ödünç bulman veya servise göndermen gerekebilir.

Ekran kartı mevcut mu? Anakart kutusunda 3000 ready yazıyorsa BIOS güncellemesi olmadan direk tak çalıştır kullanmanız gerekiyor.
2000 ready yazıyor anakart üzerinde.
Sanırım F30 3000 serisine hazır değil. Ryzen 3000 serisi mayıs ayında tanıtılmış senin BIOS sürümün Nisan ayına ait. Ryzen 3000 ile ilgili şeyler üst BIOS sürümlerinde var. Anakarta ilk defa 3600'ü takmıyorsun değil mi?
İlk defa takıyorum 3600.
Eski işlemci duruyorsa onu takıp BIOS'u güncelle sonra yeni işlemciyi tak, eğer eski işlemci durmuyorsa bir yerden ödünç bulman veya servise göndermen gerekebilir.
Kuzenimden alacağım ödünç, teşekkürler.

F30 sürümünden direkt en son sürüme geçebilir miyim?

1645540891754.png

F40'ın açıklama yerine bakarsanız Eski bir sürümdeyseniz öncelikle F32'ye ondan sonra en son sürüme güncellemeniz gerektiği yazıyor, bundan sonra gelen BIOS sürümlerinde de aynı bilgi verilmiş önce F32'yi yüklediğinize emin olun diye.

Çözüm

Eki Görüntüle 1312889

Teşekkürler. Sistemi güncelledim ve çalıştı.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı