R5 3600 işlemci değerleri nasıl olmalı?

561400

Centipat

Merhaba Valorant oynuyordum oyun drop yiyordu BIOS'a girdim fan hızını biraz artırdım başkada bir şey yapmadım. Valorant 500 + FPS vermeye başladı kasadan garip(ince tıslama sesi gibi) sesler geliyor bir şey olur mu? İşlemci AMD Ryzen 5 3600 6-Core Processor.

Son düzenleyen: Moderatör:
Eskiden kullandığım bir işlemciydi performansına hayran kalıyordum fakat stok soğutucusu ile çıktığı sıcaklık değerleri biraz tehlikeliydi güzel bir soğutucu almanızı tavsiye ederim işlemci sağlığı adına.

Fan hızını sonuna kadar açmama rağmen ( BIOS üzerinden ) Valorant'ta 60 derece altına düşmüyor termal macun yenilemesi yapmam gerekiyor mu?

Fan hızını sonuna kadar açmama rağmen ( BIOS üzerinden ) Valorant'ta 60 derece altına düşmüyor termal macun yenilemesi yapmam gerekiyor mu?
Ryzen 5 3600 işlemcisi stok soğutucu ile bile çok sıcak çalışan bir işlemci yük altında 60 derece olması gayet normal eğer daha fazla düşmesini isterseniz kule tipi bir soğutucu alabilirsiniz. Önerim MSİ CORE FROZR L

Şimdi baktım boştayken bile 60 - 58 arası.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…