R5 3600 işlemci için stok soğutucu yeterli mi?

Galaxes

Kilopat
Makaleler
1
Daha fazla  
Sistemimde 8 GB RAM var ekran kartı 1660S işlemci ise Ryzen 5 3600 sadece Minecraft oynuyorum PvP falan atıyorum arkada Spotify ve Discord açık bazen Google evet stok soğutucu bazen R5 3600 için yeterli değil ama benim işlemlerim sırasında sizce yeterli olur mu? Isınma sorunu yaşar mıyım ileride?

Sistemimde 8 GB RAM var ekran kartı 1660S işlemci ise Ryzen 5 3600 sadece Minecraft oynuyorum PvP falan atıyorum arkada Spotify ve Discord açık bazen Google evet stok soğutucu bazen R5 3600 için yeterli değil ama benim işlemlerim sırasında sizce yeterli olur mu? Isınma sorunu yaşar mıyım ileride?

Sorun yaşamazsınız ve RAM'i 8x2 = 16 GB olması iyi olurdu. Ama ileride büyük oyunlarda stok fan sıkıntı yaratır.

Sorun yaşamazsınız ve RAM'i 8x2 = 16 GB olması iyi olurdu. Ama ileride büyük oyunlarda stok fan sıkıntı yaratır.

Başka oyunlardan zevk almayı beceremiyorum ve zaten şu an grind atmam lazım başka oyunlara zamanım yok ve istemiyorum zaten bir kere 1200FPS'i(evet 1200FPS) görünce başka oyuna geçme isteğimde azalıyor zaten.

Uyarı! Bu konu 5 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı