Drozvenn Hectopat Katılım 21 Ağustos 2021 Mesajlar 632 Çözümler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 10 Aralık 2022 #1 1 sene oldu kullanalı ne zaman macun sürmeliyim?
Barisdkmn Kilopat Katılım 15 Şubat 2021 Mesajlar 6.555 Makaleler 2 Çözümler 27 Yer İstanbul Daha fazla Sistem Özellikleri i5 11400f Rx 6600 Cinsiyet Erkek Meslek Öğrenci 10 Aralık 2022 #2 Bunun bir süresi yok. Sıcaklık değerleri ilk günkinden daha yüksek ise sürme zamanı gelmiştir.
Akif Ertaş Hectopat Katılım 9 Nisan 2021 Mesajlar 756 Çözümler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 10 Aralık 2022 #3 Kullanılan termal macuna göre değişir. Bazı termal macunlar 2 ayda kuruyor bazıları ise 4-5 sene dayanıyor. Bilgisayarda hangisini kullandığınıza bağlı. 3600 fazla ısınmaz yine de siz bilirsiniz. Barisdkmn dedi: Bunun bir süresi yok. Sıcaklık değerleri ilk günkinden daha yüksek ise sürme zamanı gelmiştir. Genişletmek için tıkla... Arkadaş daha iyi anlatmış.
Kullanılan termal macuna göre değişir. Bazı termal macunlar 2 ayda kuruyor bazıları ise 4-5 sene dayanıyor. Bilgisayarda hangisini kullandığınıza bağlı. 3600 fazla ısınmaz yine de siz bilirsiniz. Barisdkmn dedi: Bunun bir süresi yok. Sıcaklık değerleri ilk günkinden daha yüksek ise sürme zamanı gelmiştir. Genişletmek için tıkla... Arkadaş daha iyi anlatmış.
Fatherboard Hectopat Katılım 18 Ocak 2021 Mesajlar 2.702 Çözümler 12 Daha fazla Cinsiyet Erkek 10 Aralık 2022 #4 Özellikle İşlemci ısısı mesela oyunda 75 dereceyken oyundan direkt çıkış yapınca uzun süre 40-50 lere düşmüyorsa yenilemek gerekir diye düşünüyorum.
Özellikle İşlemci ısısı mesela oyunda 75 dereceyken oyundan direkt çıkış yapınca uzun süre 40-50 lere düşmüyorsa yenilemek gerekir diye düşünüyorum.
Drozvenn Hectopat Katılım 21 Ağustos 2021 Mesajlar 632 Çözümler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 10 Aralık 2022 #5 Barisdkmn dedi: Bunun bir süresi yok. Sıcaklık değerleri ilk günkinden daha yüksek ise sürme zamanı gelmiştir. Genişletmek için tıkla... Takip etmediğim için bilmiyorum hocam. Peki önerebileceğiniz sessiz bir soğutucu varmıdır ?
Barisdkmn dedi: Bunun bir süresi yok. Sıcaklık değerleri ilk günkinden daha yüksek ise sürme zamanı gelmiştir. Genişletmek için tıkla... Takip etmediğim için bilmiyorum hocam. Peki önerebileceğiniz sessiz bir soğutucu varmıdır ?
Barisdkmn Kilopat Katılım 15 Şubat 2021 Mesajlar 6.555 Makaleler 2 Çözümler 27 Yer İstanbul Daha fazla Sistem Özellikleri i5 11400f Rx 6600 Cinsiyet Erkek Meslek Öğrenci 10 Aralık 2022 #6 Drozvenn dedi: Takip etmediğim için bilmiyorum hocam. Peki önerebileceğiniz sessiz bir soğutucu var mıdır? Genişletmek için tıkla... Kule tipi olarak ID-Cooling SE 214XT'yi öneriyorum. Sizin işlemcinizle de uyumlu sanırım.
Drozvenn dedi: Takip etmediğim için bilmiyorum hocam. Peki önerebileceğiniz sessiz bir soğutucu var mıdır? Genişletmek için tıkla... Kule tipi olarak ID-Cooling SE 214XT'yi öneriyorum. Sizin işlemcinizle de uyumlu sanırım.